Asiakaskokemukset

Miten keittiöremontti sujuu kanssamme ja millaisia keittiöunelmia olemme saaneet toteuttaa? Tutustu toteuttamiimme kohteisiin ja lue asiakkaidemme kokemuksia AINA-keittiöistä.

Asiakastyytyväisyys on tärkein tavoitteemme. Tehtävämme on saada sinut niin tyytyväiseksi lopputulokseen, että olet valmis suosittelemaan meitä parhaalle ystävällesi.

Kesäpaikan keittiö ja kylpyhuone kerralla kuntoon

Kesäpaikan keittiö ja kylpyhuone kokivat muodonmuutoksen AINA Heinolan Eeva Poskelan käsissä.

Lue lisää
Pieni pintaremontti mahdollisti modernin ja toimivan keittiön

AINA-keittiöiden Pia Wartiaiselle toteuttama pieni pintaremontti on hyvä esimerkki siitä, että aina ei tarvita suurta muutosta, jotta vanhasta keittiöstä saadaan loihdittua moderni ja toimiva kokonaisuus.

Lue lisää
Omannäköinen ja toiminnallinen avokeittiö perheen tarpeisiin

Vesterbackien perhe toivoi kodikasta, raikasta ja maalaistyylistä keittiötä, jossa modernius olisi vahvasti läsnä. Nyt koko perhe laittaa ruokaa uudessa keittiössä, joka on juuri heidän itsensä näköinen.

Lue lisää
Paritaloasunnon kokonaisvaltainen remontti

Vantaalainen paritalo sai täysin uuden ilmeen AINA-keittiöiden avulla, kun asunnon kaikki huoneet remontoitiin lattiasta kattoon. Nyt Kananen saa nauttia uudistetun asunnon tyylikkäästä ja laadukkaasta ilmeestä.

Lue lisää
Lomakodin tyylikkään remontin sydämenä on tunnelmallinen ja käytännöllinen keittiö

Upeaan lomakotiin Sallatunturissa suunniteltiin ja toteutettiin Kuusamon AINA-keittiöiden Petra Mustosen johdolla tyylikäs ja toiminnallinen musta keittiö sekä kiintokalusteita makuuhuoneisiin, eteiseen ja WC-tilaan. Lomakodissa korostuvat tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja luonnon läsnäolo....

Lue lisää
Aamiaiskaapista lapsiperheen arjen pelastaja

Suvi Siikarla päivitti äskettäin vanhan keittiönsä uuteen. Uudeksi keittiöksi valikoitui AINA-keittiö. ”AINAlla oli monipuolinen valikoima ja vähän erilaisia ratkaisuja muihin keittiövalmistajiin verrattuna. Kannatan mielelläni myös kotimaista”, Siikarla perustelee valintaansa.

Lue lisää
Toimivuutta ja modernia ilmettä uudella keittiöllä

Asiakkaamme Ari Virtanen päätti remontoida keittiönsä kokonaisuudessaan huhti-toukokuussa 2018. Vuonna 1985 rakennetun talon keittiö alkoi olla vanhanaikainen ja ennen kaikkea huonokuntoinen. Virtanen päätyi AINA-keittiöihin nopean toimituksen takia. Alle neljä viikkoa...

Lue lisää
Jasper Pääkkönen: ”Minulle kotimainen vaihtoehto oli ilmiselvä valinta”

Kiinnostuin ekologisen keittiöremontin ajatuksesta: voisin säilyttää rungot, tasot ja kodinkoneet, ja silti päivittää keittiön näyttämään uudelta. Tuttavani suosituksesta valitsin AINAn.

Lue lisää