Sirppi

Kauniit Celine-ovet

Lumi

Säilitysratkaisuja vaatehuoneeseen

Liukuovelliset säilytysjärjestelmät kodin eri tiloihin

Liukuovikaapit ovat käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu etenkin pieniin tai kapeisiin tiloihin ja kohteisiin, joissa saranaovet eivät mahtuisi aukeamaan. AINAn valikoimissa on kauniita liukuovia, jotka ovat saatavilla tuhansissa eri maalisävyissä, joko tyylikkäillä kuoseilla tai lasi- ja peilipinnoilla.

Liukuovilla varustetut säilytysjärjestelmät tarjoavat erinomaisen ratkaisun eri kodin tiloihin yhdistäen käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön.

Suunnittelemme ja toteutamme mittatilaustyönä millimetrin tarkkuudella sopivat ratkaisut tiloihisi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Liukuovet ovat merkittävä sisustuselementti minkä tahansa tilan sisustuksessa, joten on tärkeää, että ne sointuvat hyvin ympäristöönsä ja miellyttävät silmääsi.

AINAn ammattilaisten ja laajan valikoiman avulla voit olla varma, että kaapit istuvat täydellisesti haluamaasi tilaan, ja valikoimasta löytyy juuri sinulle sopiva tyylivaihtoehto.

Liukuovikaappiin voit sisällyttää moneen tarpeeseen sopivat säilytysjärjestelmät. Liukuovikaapit voidaan tarpeen mukaan varustella erilaisilla hyllyillä sekä mekanismeilla kuten koreilla, tangoilla, housutelineellä tai liukuovikaapista tarvittaessa ulos kääntyvällä peilillä.

Liukuovikaappien asennus käy sujuvasti vanhaa hyödyntämällä

Kodin eri tilojen päivittämiseen ei aina tarvita täydellistä remonttia. Usein vanhojen kaapinovien takana on hyväkuntoisia kaapinrunkoja, joita voidaan hyödyntää uusien liukuovien asentamisessa.

AINAn 100 % kotimaiset materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaita, mutta hinta on silti järkevä. Kalusteet ja remontit voi hankkia myös AINA-rahoituksella, ja toimitus tapahtuu jopa alle kahdessa viikossa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on myös kattava takuu. Lue lisää AINA-takuusta.

Tutustu mallistoomme alta ja varaa maksuton suunnitteluaika kotiisi tai lähimpään myymäläämme – teemme maksuttoman suunnitelman, jotta remonttisi pääsee etenemään! Suunnitellaan yhdessä toimivat säilytysjärjestelmät eri tiloihin kotiisi.