AINA-keittiöt on tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä. Panostamme hyvään palveluun ja toimimme hintojen kanssa aina reilusti.

Vastuullisuus kulkee mukana kaikissa valinnoissamme, niin tuotannossa, liiketoiminnassa kuin omassa työyhteisössämme. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa toimintamme vaiheissa. Valmistamme kaiken itse, joten voimme taata, että tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

Haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että kaikki voivat löytää valikoimastamme juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

Arvostamme yksilöllisyyttä ja uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8 000 sävyä takaavat asiakkaillemme mahdollisuuden rakentaa kodistaan juuri omien toiveidensa mukaisen. Ihanan, viihtyisän ja yksilöllisen. Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen. Kotimainen tuotanto on lisäksi energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinta-laatusuhteen poikkeuksellisen korkeana.

Avainlippu | Design from Finland

AINA-keittiöille on myönnetty Avainlippu-merkki

Avainlippu-merkki takaa tuotteen syntyneen laadukkaasta suomalaisesta työstä

Avainlippu on merkki laadukkaasta suomalaisesta työstä. Kotimaisuus on meille kuitenkin paljon muutakin, sillä mielestämme kotimaisuus on arvovalinta. Vaalimme kotimaisuutta ja suomalaisia työpaikkoja: AINA-keittiöiden kalusteet valmistetaan Suomessa, ja teemme aktiivisesti yhteistyötä sekä kuntouttavaa työtä tarjoavien säätiöiden että oppilaitosten kanssa. Näin voimme hyödyntää kotimaista osaamista.

Tavoitteenamme on myös vahvistaa kotimaista kalusteteollisuutta. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset kodinkalusteet, esimerkiksi räätälöidyn mitoituksen  ja tuhansien valittavien värisävyjen avulla. Tuemme kotimaisuutta myös hankkimalla raaka-aineet ja palvelut niin läheltä kuin vain mahdollista.

Mitä Avainlippu-merkki tarkoittaa?

Avainlippu-merkin saaneiden tuotteiden kotimaisuusasteen tulee olla vähintään yli 50 prosenttia. Kotimaisuusasteella tarkoitetaan suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta.

Merkki myönnetään hakemusten perusteella Avainlippu-merkin toimikunnan toimesta kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Voit tutustua tarkempiin Avainlippu-merkin kriteereihin täällä (suomalainentyo.fi).

AINAn kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia, eli ihastuttavat kodinkalusteemme ovat vahvasti kotimaista laatua.

AINA-keittiöille on myönnetty Design from Finland -merkki

Design from Finland -merkki takaa tuotteen olevan ammattimaisesti muotoilu.

Design from Finland -merkki tuo suomalaisen muotoiluosaamisen näkyväksi. Merkki kertoo, että tuotteemme ovat muotoiltu Suomessa ja että tuotteidemme ammattimaiseen muotoiluun on investoitu. Suunnittelemme kaikki AINA-keittiöiden tuotteet Mellanon tehtaalla Lapinlahdella. Muotoiluprosessin kanssa rinnakkain kulkee tuotantoprosessi ja me mietimme aina tarkasti, kuinka tuotanto  saadaan tukemaan tuotteen muotoilua parhaiten.

Seuraamme aktiivisesti eurooppalaisten trendien kehitystä. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on runsaasti valinnanvaraa. Uudistamme valikoimaamme joka vuosi ja tuomme jatkuvasti uusia upeita designeja mukaan valikoimaamme.

Mitä Design from Finland-merkki tarkoittaa?

Design from Finland -merkki tarkoittaa tuotteen tai palvelun olevan muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttorit sijaitsevat Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteista ja valmistusmaasta – eli kuten mekin.

Merkkioikeus myönnetään hakemusten perusteella kolmeksi vuodeksi kerrallaan puolueettoman toimikunnan toimesta. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain, joten merkki on aina ajankohtaisen tiedon mukainen.