Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa. Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet, hanat, valaisimet, liesituulettimet ja monipuoliset tasomateriaalit onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi. Kysy lisää keittiösuunnittelijoiltamme, he auttavat sinua mielellään valinnoissa.

Siemens studioLine on valikoima kodinkoneita sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua.

Tutustu

Mellano valmistaa mittojen ja toiveiden mukaisia kalusteita Savon sydämessä, Lapinlahdella.

Mellano on Suomen suurin MDF-ovien ja kiintokalusteiden sopimusvalmistaja. Kalusteet mitoitetaan millimetrin välein ja valittavana on yli 8 000 eri sävyä.

Stala on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisen ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen.

Kivilähde on 100 % kotimainen kivenjalostaja, alallaan Suomen suurimpia. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat luonnonkivitasot, keraamiset tasot sekä kvartsitasot. Koko mallisto on nähtävillä osoitteessa verkkosivuilla.

Smeg on italialainen kodinkoneiden valmistaja. Smeg on suunnitellut innovatiivisia kodinkoneita ja keittiötuotteita päivittäiseen käyttöön vuodesta 1948 lähtien. Smeg painottaa tuotteiden laatua, teknisiä ominaisuuksia ja energiatehokkuutta.

Hettich on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä kalustehelojen valmistajista.

Oras on perustettu Raumalla vuonna 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Nykyään Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa.

Limenten monipuoliset ja laadukkaat valaistusratkaisut keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Tuomme markkinoille uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia kohtuuhintaisia valaisinratkaisuja.

Kotimaiset tyylikkäät Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki.

Cosentino on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa kodin innovatiivisia pintoja. Cosentinon materiaalituotemerkkejä ovat Silestone, Dekton ja Sensa.

Gram tunnetaan kodinkoneista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. Koneet ovat ympäristöä säästäviä ja ajatonta pohjoismaista designia.

Ylämaan Graniitti on 100 % kotimainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista.

DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia.

Viimeisteltyä muotoilua. Harkittuja yksityiskohtia. Mutkatonta toiminnallisuutta.