Meillä hinnat ovat aina läpinäkyviä

AINA-keittiöt ovat tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä – sekä tietenkin hyvästä palvelusta. Me toimimme hintojen kanssa aina reilusti. Pidämme ne koko ajan kohdallaan, eikä jatkuvasti toistuvia alennusmyyntejä siksi tarvita. Hinnat ovat myös läpinäkyviä, eikä piilokuluja tule.

Me AINA-keittiöillä olemme päättäneet pitää hintatason sellaisena, että ihmisillä on mahdollisuus ostaa kotimaista laatua ja varmistua keittiöremontin sujuvuudesta. AINA-keittiöt tunnetaan laadukkaista kalusteista, materiaaleista sekä kilpailukykyisistä hinnoista. Tuotteidemme laatu on markkinoiden parasta ja siksi monet ihmettelevätkin, miksei laatu nosta kalusteiden hintaa todella korkeaksi.

Näillä periaatteilla AINA-kalusteiden hinnat pysyvät kohdallaan:

  • Kotimainen tuotanto on kustannustehokasta: emme rahtaa kalusteita kaukomaista. Vain osa mekanismeista tulee muualta Euroopasta, sillä niitä ei valmisteta Suomessa.
  • Kotimainen tuotanto on myös energiatehokasta, mikä pitää hinnat matalina sekä vähentää hiilijalanjälkeä.
  • Hyvä suunnittelu ja asiantuntijuus eivät nosta kuluja vaan laskevat niitä. AINA-keittiöillä ei tehdä kustannuksia kasvattavia virheitä.
  • Panostamme tuotannon kehittämiseen koko ajan, jotta prosessi on laadukas, tehokas ja hinnaltaan kilpailukykyinen.
  • Henkilöstön tyytyväisyys ja ammattiylpeys ovat meille kunnia-asia, ja siksi meillä kaikki haluavat tehdä parhaansa.
  • Teemme kaikki keittiöt tilauksesta, joten emme tarvitse valtavia varastotiloja.