Pouta-eteinen

Toimiva ja kutsuva

Häivähdys-eteinen

Eteiskalusteet joiden ansiosta on kiva tulla kotiin aina

Yhdistä tyyli, kestävyys ja korkea laatu. AINAn eteiskaluste-mallistossa on ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita.

Värivalikoimamme on laaja: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri kuoseissa. Jotta eteisestä tulee toimivampi ja tila saadaan hyödynnettyä mahdollisimman hyvin, kannattaa panostaa kalustesuunnitteluun. Suunnittelijan avulla löydät myös sisustukseesi sopivimmat materiaalivaihtoehdot helposti. Saat nähtäväksi 3D-kuvat sekä tarjouksen omien toiveidesi mukaisista eteiskalusteista.

Kotimaisen AINAn materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaat, mutta hinta silti järkevä. Eteiskalusteet ja remontin saat myös AINA-rahoituksella – ja toimituksen jopa alle kolmessa viikossa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on lisäksi kattava takuu. Inspiroidu alla olevista eteismalleista ja ole yhteydessä AINA-ammattilaisiin – tarjoamme maksuttoman suunnittelun. Kaikki mallistot saatavana yli 60 erilaisella kalusteovella.

Lisää eteiseen sopivia ratkaisuja löydät Liukuovikaapit ja säilytysjärjestelmät -mallistosta