AINA-keittiöremontti on huoleton ja turvallinen

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Taistelemme keittiöremontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan.

AINA-ammattilaiset tekevät alkukartoituksen jälkeen sinulle 3D-suunnitelman unelmiesi keittiöstä ja antavat aikataulun, joka pitää. Suunnitteluaika on asiakkaalle maksuton ja sitoumukseton.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta. Markkinoiden laajin valikoima mahdollistaa juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden.

Vastuullisuus kulkee mukana kaikissa valinnoissamme. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa keittiöremontin vaiheissa.

AINA - harmoniaa kotiisi

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Taistelemme keittiöremontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. AINA-ammattilaiset tekevät alkukartoituksen jälkeen sinulle suunnitelman unelmiesi keittiöstä ja antavat aikataulun joka pitää. Keittiöremontti voi onnistua nopeallakin aikataululla.

Keittiöremontin suunnittelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain ratkaisuja, joissa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta.Jotta voimme taata tyytyväisyytesi remontin lopputulokseen, haluaisimme sinun miettivän mikä on sinulle tärkeää toimivassa keittiössä. Markkinoiden laajin valikoima mahdollistaa juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden, joka on varmasti myös uniikki, kotimainen ja kestävä. 

12+1 syytä valita aina

Juuri sinulle tehty

AINAn kokeneet asiantuntijat auttavat suunnittelemaan unelmiesi keittiön. Yhteistyötä kanssamme kehutaan mutkattomaksi ja asiakaslähtöiseksi. Voit varata maksuttoman suunnitteluajan vaikka heti.

Keittiösuunnittelu -sivulta saat vinkkejä, joiden avulla pääset hyvin alkuun unelmiesi keittiön suunnittelussa. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä lähimpään AINA-myymälään, jolloin saat ammattitaitoisen suunnittelijan avuksesi heti. Tarvittaessa voimme myös hoitaa kaiken suunnittelun puolestasi.

Voit tutusta AINA-keittiöiden mallistoihin ja ratkaisuihin InstagramissaFacebookissaPinterestissä ja täällä nettisivuillamme.

Ekologinen keittiöremontti

Vanhasta keittiöstä saa remontoitua upean vain ovia ja pintoja päivittämällä ja vanhan keittiön kalusteiden hyväkuntoiset rungot voidaan hyödyntää uutta rakentaessa. Voit päivittää keittiösi ilmeen uuteen olipa toivottu ilme millainen tahansa, sillä AINAn ovet tehdään aina mittojen mukaan ja ne sopivat yhteen minkä tahansa rungon kanssa.

Pintojen vaihtamisen yhteydessä vaihdamme myös huonokuntoiset kaapit, ja halutessasi voimme suunnitella ja lisätä keittiöön myös arkea helpottavia mekanismeja, kuten aamiaiskaapin, roskakorimekanismeja ja muita keittiön tilaoptimointiin liittyviä ratkaisuja.

Lue lisää

Ammattitaitoiset AINA-asentajat

Auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että lopputulos on suunnitelman mukainen ja laadukas. Koska AINA-kalusteet tehdään aina mittatilauksena, suosittelemme käyttämään AINA-asentajaa apuna keittiön asennuksessa laadun varmistamiseksi. Keittiön asennus käy myös huomattavasti mukavammin asennuspalvelumme avulla.

Lue lisää asennuspalvelustamme

12+1 syytä, miksi valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi

AINA-keittiöiltä löydät yksilölliset koko kodin kalusteratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Lue 12+1 syytä miksi valita juuri AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi.

Lue lisää