AINA-asennuspalvelu on vaivaton ratkaisu remontin helpottajaksi

Auktorisoidun AINA-asennuspalvelun asentajat ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että lopputulos on suunnitelman mukainen ja laadukas.

Tuotteidemme asentaminen itse on mahdollista, mutta tarjoamme mielellämme myös apua keittiön ja kalusteiden asennukseen. Anna meidän nostaa ja asentaa kaikki paikalleen ja ota itse rennosti. AINA-asentajat hallitsevat tilan kuin tilan, jolloin jokainen kaappi ja mekanismi istuu saumattomasti yhteen ja kalusteet asettuvat kauniisti seinää tai lattiaa vasten. Asennus on suuri helpotus etenkin silloin, kun aikeenasi on esimerkiksi erikoisen muotoisen keittiön tai muun tilan toteuttaminen.

Kun tilaat AINA-kalusteet asennettuna, voidaan samalla hoitaa myös vanhan keittiön ja kalusteiden purku ja poisvienti. AINA-asentajat tietenkin suojaavat kohteen ja huolehtivat asianmukaisesta kierrätyksestä. AINA-asentajat ovat koulutettuja ja tuntevat kaikkien kalustemekanismien asennukset säätöineen. Tällöin mekanismien säädöt ovat tismalleen oikein ja ne toimivat moitteettomasti.

Valitsemalla AINA-asennuspalvelun panostat keittiöösi laadukkaaseen ja huolelliseen lopputulokseen, joka on toimiva, kaunis ja palvelee sinua vuosien ajan.

Asennuksen hinta

AINA-asennuspalvelun hinta riippuu itse kohteesta ja toteutuksesta, joten sen suhteen toimimme tarjouspyyntöperiaatteella.

Muistathan, että asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontin työn osuudesta voi saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen avulla saat entistä parempaa vastinetta rahoillesi sekä säästyt raskailta fyysisiltä asennustöiltä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Varaa maksuton suunnitteluaika