AINA-keittiöt täyttävät myös sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien monipuoliset ja vaativat tarpeet

Sisustussuunnittelija. Mistä aloitat, jos asiakkaasi ensisijaiset toiveet kodin kiintokalusteiden suhteen ovat kotimaisuus ja kestävyys? Entä jos uuden keittiöt sävytoive on hyvin uniikki ja standardikokoiset kalusteet eivät ratkaise tarvetta?

Millimetrin tarkkuudella ja yli 8000 sävyssä

AINAn vahvuus on ottaa huomioon tarkimmatkin asiakkaan tarpeet. Teemme kalusteet millimetrin tarkkuudella, sillä olemme huomanneet, että standardimittaiset kalusteet eivät sovi kaikille. AINAn yli 8000:n sävyn värikartalla jokaisen asiakkaan mieltymykset ja yksilölliset vaatimukset voidaan ottaa huomioon. Kartoittamalla asiakkaan tarpeet, keittiöstä voidaan tehdä juuri hänelle personoitu.

Meillä on hyvät referenssit ja olemmekin saaneet kiitosta siitä, että kanssamme kommunikointi on helppoa ja hoidamme asiat ajallaan ja sovitusti. Olemme myös erityisen ylpeitä yhteistyökumppaniverkostostamme, jossa on toinen toistaan inspiroivampia kotimaisia yrityksiä. Valitsemalla AINAn tuet oikeasti kotimaista tekemistä.

Kotimainen AINA on ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta

Valitsemalla AINA-keittiön tuet kotimaista työtä ja varmistut asiakkaasi uuden keittiön kotimaisuudesta ja ekologisuudesta. AINAn ajattoman klassinen tyyli kantaa yli vuosikymmenten ja vastuullisen valinnan tuoma rentous on AINA-keittiössä läsnä päivittäin. Hintamme ovat aina kiinteät ja läpinäkyvät.

Meidän laadukkaista materiaaleista valmistetuista kodin kalusteista syntyy vähemmän päästöjä, sillä tuotteet valmistetaan Suomessa. AINA-keittiöt on kotimainen ja ekologinen. Lisäksi se on kestävä ja tinkimätön laadussa. AINAn valikoimissa panostetaan toimiviin ja kestäviin ratkaisuihin. Aina ei tarvitse remontoida tilaa lattiasta kattoon, AINA-keittiöt tarjoaa vaihtoehtona myös kevyemmän ja ekologisemman vaihtoehdon, pintaremontti ovien vaihdolla.

AINA-keittiöt palvelee ammattitaidolla alusta loppuun, suunnittelusta asennukseen.

Miksi AINA-keittiöt on hyvä valinta

 • Kalusteet mitoitetaan millimetrin tarkkuudella. Tavoitteemme on aina hyödyntää kaikki käytettävissä oleva tila.
 • AINAn yli 8000:n sävyn värikartalla jokaisen asiakkaan mieltymykset ja yksilölliset vaatimukset voidaan ottaa huomioon.
 • AINA-asiantuntijat palvelevat laajasti ympäri Suomea. Myymälämme löytyy lähes 40 paikkakunnalta, millä takaamme asiantuntevan paikallisen palvelun.
 • Meidän kanssa asiakas voi aloittaa suunnittelun puhtaalta pöydältä. AINA-keittiö on aina yksilöllisesti toteutettu. Ja tuotevalikoima on todella laaja.
 • Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu. Hintamme ovat kohdallaan, mikä takaa korkean laadun jokaisessa toimitetussa tuotteessamme. Luotamme omaan tuotteeseemme. Annamme tuotteillemme jopa 25 vuoden takuun.
 • Teemme yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa. Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet, hanat, valaisimet, liesituulettimet ja monipuoliset tasomateriaalit onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi.
 • Suunnitteluvaihe on yhteinen. 3D-suunnitelmat ja 360-panoramakuvat auttavat hahmottamaan suunnitellun kokonaisuuden.
 • Kotimaiset AINA-keittiöt tulevat Pohjois-Savosta Lapinlahdelta ja niille on myönnetty avainlippu.
 • Kaikki kalusteet valmistetaan Suomessa, mikä vähentää kuljetuksista aiheutuneita päästöjä. Olemme myös itse varmistaneet kaikkien materiaaliemme alkuperän vastuullisuuden.
 • Luotettava ja sujuva toimitus. AINA-keittiöt kohteeseen toimittaa DB Schenker. Alan nopeimpana toimijana toimitamme kalusteet jopa 4-6 viikossa.
 • Asennukseen voi palkata auktorisoidun AINA-asentajan, joka pitää huolen että lopputulos on suunnitelman mukainen.

Lataa oppaamme ja inspiroidu materiaaleistamme 

Sisustajan inspis

Sisustajan Inspiksestä saat inspiraatiota, rakensitpa sitten kokonaan uutta tai remontoit vanhaa.

Lataa opas