Aura

Tupla I-keittiö

Hienostunutta loft henkeä

Naava

Modernia maalaistyyliä

Keittiö, josta voit nauttia joka päivä

Keittiö on kodin sydän, jonka yksilölliset, kestävät ja toimivat ratkaisut AINA-keittiöiltä kruunaavat. AINAn kotimaisesta keittiömallistosta löydät ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, perinteistä ja maalaisromanttista tyyliä, mutta myös ajattomia klassikoita. Laaja valikoimamme takaa sinun saavan takuulla juuri sellaiset keittiökalusteet, joita toivot.

AINA-keittiökalusteet suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten toiveiden ja keittiöiden tarpeiden mukaisesti. Kalusteet tehdään mittatilaustyönä Lapinlahden tehtaallamme Pohjois-Savossa. Yksilöllisyys ja korkea laatu näkyvät keittiökalusteiden esteettisyydessä ja korkeassa käyttöiässä.

Keittiökalusteet saat laajalla värivalikoimalla: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000:ssa eri sävyssä ja useissa eri kuoseissa. Lisäksi voit valita kalusteovien kiiltoasteen kolmesta eri vaihtoehdosta: himmeä, puolikiiltävä ja kiiltävä. Tutustu kalusteovivalikoimaamme.

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Kotimaiset keittiökalusteet

AINA-keittiökalusteet sisältävät kattavan takuun. Valmistamme kalusteet kotimaisena työnä jo yli 30 vuoden kokemuksella. Valmistamillamme tuotteilla on Avainlippu ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat korkeasta laadusta. Tutustu keittiökalusteisiimme ja inspiroidu alla olevista keittiömalleista.

Ota yhteyttä AINA-ammattilaisiin – tarjoamme maksuttoman suunnittelun!

Keittiön suunnittelu ammattilaisen avulla

Ota askel kohti unelmiesi keittiötä ja varaa maksuton suunnitteluaika. Suunnittelijamme esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaisesta keittiöstä ja laatii tarjouksen. Lisäksi saat nähtäväksi havainnollistavat 3D -kuvat suunnitellusta keittiöstä ja keittiökalusteista. Suunnitteluaikamme ei sido sinua mihinkään.

Joka ikinen AINA-keittiö syntyy asiakkaan ja AINA-asiantuntijan saumattoman yhteistyön lopputuloksena. Tavoitteemme on luoda pysyviä lämpimiä muistoja yhdessä kuljetusta matkasta aina suunnittelun ensi askelista lopulta valmiin keittiön vastaanottamiseen.

Yhteydenpito on aina avointa ja sitä on riittävästi. AINA-asiantuntijan kanssa sinun äänellesi annetaan niin paljon painoarvoa, kun koe sitä tarvitsevasi. Tarvittaessa keittiö valmistuu myös hyvin toteutetulla suunnitelmalla alusta loppuun asti. Sinun tarvitsee vain nauttia valmiista työstä.

AINA-asiantuntijat palvelevat sinua ympäri Suomen ja olemme aina enemmän kuin tyytyväisiä saadessamme asioida kanssasi kasvotusten. Etätyöskentelykään ei ole meille vierasta.