Skip links

Keittiön suunnittelu 3D-kuvilla

Etusivu / Palvelut / Keittiön suunnittelu 3D-kuvilla

Hyödynnä keittiösuunnittelussa 3D-kuvia ja ammattitaitoisia suunnittelijoitamme

AINA-keittiöt ovat tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä – sekä tietenkin hyvästä palvelusta. Ammattitaitoiset suunnittelijamme sekä 3D-kuvat helpottavat hahmottamaan juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Näet konkreettisesti kuvien avulla, millaiselle suunniteltu tila tulisi näyttämään. 3D-malli antaa mahdollisuuden suunnitella erilaisia ratkaisuja ja kokeilla rohkeitakin valintoja ennen lopullista päätöstä toteutuksesta.

Keittiötä suunnitellessa kannattaa hyödyntää realistisia 3D-kuvia, joiden avulla on helppo kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja nähdä miltä valmis keittiö tulisi näyttämään. Arkea helpottavat ratkaisut tekevät ruoanlaitosta vaivatonta ja keittiöstä viihtyisän. Toimivan keittiön arvon huomaa päivittäisessä käytössä.

3D-suunnitelma havainnollistaa uuden keittiösi. Ammattitaitoisen suunnittelijamme kanssa voit leikitellä erilaisilla pohjaratkaisuilla, väreillä, ovimalleilla, vetimillä ja tasoilla. 3D-suunnitelma auttaa hahmottamaan konkreettisesti, miltä unelmien keittiösi tulee näyttämään. Suunnittelun yhteydessä saat myös suunnitelmastasi tarkan hinta-arvion.

AINA-keittiöt tunnetaan laadukkaista kalusteista, materiaaleista sekä kilpailukykyisistä hinnoista. Tuotteidemme laatu on markkinoiden parasta. Lue, miksi valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kun sinulla on alustava ajatus, mitä uudelta keittiöltäsi haluat, pääset parhaiten suunnittelussa eteenpäin varaamalla maksuttoman suunnitteluajan ammattilaisemme kanssa. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi keittiön tai muun kodin kiintokalusteratkaisun.

 • Tuo tapaamiseen mukanasi tilan mitat, listaus toiveistasi ja ajatuksia sinua inspiroivista ideoista.
 • Tapaamisen aikana käymme yhdessä läpi toiveesi ja budjettisi ja mietimme oikeat vaihtoehdot juuri sinun tarpeidesi pohjalta.
 • Saat 3D-suunnitelman, tuoteluettelon, hintatarjouksen ja arviot lisäpalveluista, kuten asennuspalveluista, jotka voisivat helpottaa arkeasi.
Varaa maksuton suunnitteluaika

Huomioi nämä asiat keittiösuunnittelussa

 • Jotta päivittäinen työskentely keittiössä olisi mahdollisimman sujuvaa, tavaroiden ja kalusteiden olisi hyvä olla työskentelyn kannalta loogisilla paikoilla ja hyvässä järjestyksessä.
 • Säilytystilaa ei voi olla koskaan liikaa. Lisäksi kannattaa hyödyntää erilaisia toiminnallisuutta parantavia mekanismeja. Sellaisia ovat esimerkiksi erilaiset liuku- ja taitto-ovet, laatikostot, ulosvedettävät kaapit sekä karusellikaapit.
 • Tarpeeksi tilaa työskentelylle. Teemme vakiomittaisten kalusteiden lisäksi myös erikoismittaisia kalusteita, joilla hukkatila minimoidaan.
 • Valaistus on tärkeä sujuvan työskentelyn mahdollistaja. Myös riittävä määrä pistorasioita oikeisssa paikoissa on mietittävä tarkasti.
 • Työtasojen materiaalivalinnat ovat merkittäviä keittiön ulkonäön takia, mutta ennen kaikkea niiden ominaisuuksiensa vuoksi. Valitse siis juuri sinun tarpeisiisi sopiva materiaali.
 • Nykyään ergonomiaan on myös kiinnitetty entistä enemmän huomiota kalusteissa, kodinkoneissa ja niiden suunnittelussa.
 • Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat mielellään tarpeiden kartoituksessa ja suunnittelussa.
 • Tarkastusmittaukset. Kun suunnittelet ja toteutat keittiösi yhdessä ammattilaisen kanssa, mittauspalvelu kuuluu luonnollisesti keittiösuunnitteluun.
AINA-keittiöt 3D-suunnittelukuva keittiöstä
3D-suunnitelma keittiöstä

Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota suunnitteluun?

Inspiraatiota voi hakea selailemalla kuvagalleriaamme toteutetuista kohteista, tutkailemalla oppaitamme, lukemalla blogejamme, selailemalla Instagramia, Facebookia ja Pinterestiä. Vieraile lähimmässä AINA-myymälässä tutustumassa erilaisiin vaihtoehtoihin, materiaaleihin ja mekanismeihin.  Mallaile omia väri- ja materiaaliyhdistelmiäsi myymälässä ammattitaitoisen suunnittelijamme kanssa.

Inspiroidu kuvagalleriassa

Varaa maksuton suunnitteluaika tai pyydä tarjous

Palvelemme myymälöissä ajanvarauksella, voimme sopia tapaamisen kotiin tai pitää palaverin etänä.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika. Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Lähimmän AINA-myymälän yhteystiedot löydät alla olevasta listasta.

Maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €) pitää sisällään seuraavat asiat:

💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus, ideointi ja mittaus
💎 Suunnittelijasi esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaan
💎 Budjettilaskelma eri osa-alueista ja tarkka tarjouslaskelma
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä. 😊