AINA-keittiö on vastuullinen valinta kotiisi

Kotimainen tuotanto on sekä energiatehokasta että ekologista.

Hyvä suunnittelu ja asiantuntijuus eivät nosta kuluja, vaan laskevat niitä. AINA-keittiö on paitsi energia-, myös kustannustehokas valinta kotiisi. Tuotantomme on aina tilaustyötä ja kaikki kalusteemme valmistetaan Suomessa. Kotimainen kaluste valmistetaan lähellä ja kuljetusmatkat ovat huomattavasti tuontituotteita lyhyempiä. Käytämme vain vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, joiden alkuperän olemme itse varmistaneet. Näin varmistamme mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Vastuullisuuslupaus

AINA-keittiöt on vastuullinen valinta kotiisi. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa toimintamme vaiheissa.Valmistamme kaiken itse, joten voimme taata, että kaikki tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja

Hiilijalanjälki

Olemme selvittäneet hiilijalanjälkeämme ja vastuullisuustavoitteenamme on ollut selvittää vuoden 2021 koko toiminnan hiilijalanjälki ulkopuolisen puolueettoman laskenta-asiantuntijan toimesta ja luotettavan standardin mukaisesti. Meille on aina ollut tärkeää tarjota kuluttajille yksilöllisiä ratkaisuja, joissa ei tarvitse tehdä kompromisseja, kotimaista tuotantoa arvostaen ja ympäristönäkökulmat huomioon ottaen. AINAn tarina onkin alkanut halusta auttaa — ja tehdä asiat hyvin.

Lue lisää AINA-keittiöiden hiilijalanjäljestä Tutustu AINAn tarinaan