Maksuton keittiösuunnittelu AINA-keittiöstä haaveilevalle

AINA-keittiöt suunnitellaan ja toteutetaan mittatilaustyönä asiakkaiden tarpeiden, toiveiden ja tyylin mukaan. Keittiömme koostuvat kotimaisista ja laadukkaista kalusteista, joiden hinnat ovat aina kohdallaan. AINA-keittiö ei ole koskaan tarjouksessa, koska tuotteet on hinnoiteltu suoraan kuluttajaystävällisiksi. AINAlta saat keittiökalusteiden lisäksi kiintokalusteet kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen ja säilytykseen.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Keittiösuunnittelu sisältää seuraavat asiat:
  • Mittaus ja tarvekartoitus
  • Suunnittelijasi esittelee 3D-havainnekuvat toiveidesi mukaisesta keittiöstä.
  • Tarjous, joka sisältää budjettilaskelman, josta näet kalustehintojen lisäksi hinnan mahdolliselle asennustyölle.
  • Saat tarkan hinnan unelmiesi keittiölle ja tarvittaessa fiksun rahoituksen.
  • Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä pitämään palaverin verkon yli vaikka olisit ensikertalainen. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Keittiösuunnittelu hoituu kotonasi, myymälässä tai etänä verkossa

Keittiön suunnitteleminen onnistuu kanssamme kanssa riippumatta siitä,
onko lähistöllä AINA-myymälää. Valitse alta tilanteeseesi parhaiten sopiva
vaihtoehto. 

Keittiösuunnittelu kotonasi

Kotonasi suunnittelun hyvä puoli on siinä, että suunnittelija voi auttaa sinua keittiön mittaamisessa, eikä sinun tarvitse ottaa keittiöstäsi kuvia joiden avulla käytte sitä läpi. Suunnittelija pääsee myös tarkastamaan, onko keittiössä materiaaleja, joita voisi käyttää hyväksi uudessa keittiössä. Suunnittelija voi ottaa mukaan esitteitä ja mallipaloja eri materiaaleista, mutta myymälässä käymällä pääset näkemään toimivia kokonaisia ratkaisuja.

Keittiösuunnittelu myymälässä

Suunnittelija ohjeistaa sinut mittaamaan keittiösi ja ottamaan kuvia, joiden avulla pohja on helppo hahmottaa. Jos sinulla on kotisi pohjapiirustukset olemassa, ne kannattaa myös ottaa mukaan. Myymälässä pääset tutustumaan laajasti erilaisiin materiaaleihin ja useampiin malliryhmiin, joista voitte poimia parhaat palat sinun keittiöösi.

Keittiösuunnittelu etänä

Keittiösuunnittelu hoituu myös etänä verkon yli tapahtuvassa online-kokouksessa, johon suunnittelijasi lähettää kutsun sähköpostiisi. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä nettiyhteyden. Suunnittelijamme lähettää sinulle helpon ohjeen, jonka avulla online-kokoukseen liittyminen onnistuu varmasti.

Näin valmistaudut keittiösuunnitteluun

1. VAIHE

Mieti, miten keittiötä käytetään ja ketkä sitä käyttävät? Millaisia asioita siellä tehdään ja millaisille asioille siellä tulee olla tilaa.

2. VAIHE

Helppo lähtökohta on miettiä, mikä toimi vanhassa keittiössä ja mikä taas ei.

3. VAIHE

Olisiko uudessa keittiössä syytä huomioida esimerkiksi lapset, esteettömyys tai kokkaajien pituuserot?

4. VAIHE

Voit halutessasi etsiä valmiiksi kuvia keittiöistä, sisustuksesta tai pintamateriaaleista, joista pidät. Kerää ideat vaikka paperille, PowerPoint- tai Word-dokumenttiin. Jos olet tottunut käyttämään Pinterestiä, voit tehdä sinne taulun, johon koostat mielestäsi kauniita asioita.

5. VAIHE

5. Budjetti kannattaa myös miettiä etukäteen. AINA-keittiöillä on laaja materiaalivalikoima, jonka avulla löydämme ratkaisut niin pieneen kuin suurempaankin budjettiin.

  • 1. vaihe
  • 2. VAIHE
  • 3. VAIHE
  • 4. VAIHE
  • 5. VAIHE

AINA-keittiösuunnittelu takaa tilan toimivuuden

Oman keittiön suunnitteluun kannattaa ottaa aikaa ja valita avuksi kokenut keittiösuunnittelija.

Jos teetät keittiötä vuokrattavaan tai myytävään asuntoon, voit antaa huoletta tehtävän AINA-suunnittelijalle. Suunnittelijoillamme on kokemus siitä millaiset keittiöt palvelevat mahdollisimman pitkään ja sopivat lähes jokaisen makuun, olematta kuitenkaan tylsiä.

Välimatkat, ergonomia ja järjestys – siinä toimivan keittiön suunnittelun kolme lähtökohtaa.

Toiminnalliset ratkaisut helpottavat keittiössä työskentelyä sekä kodin puhtaanapitoa ja näin aikaa säästyy yhdessäolollekin – jääkö keittiöösi tilaa ruokailuun tai seurusteluun?

Kun tavaraa, kodinkonetta tai hyllyä ei käytetä, sen ei välttämättä tarvitse olla esillä. Näin kotiin saadaan siistimpi yleisilme. Arki on mukavampaa, kun kaikelle on oma paikkansa. Näin saadaan myös keittiön neliöt hyötykäyttöön.

Kun keittiön tarvikkeet ja työpisteet ovat käden ulottuvilla, ei ruokaa laittaessa tarvitse kurottaa paikasta toiseen. Ergonomian kannattaa myös huomioida tarkastamalla, onko työtason korkeus käyttäjälleen oikea. Hyödynnä siis rohkeasti AINA-ammattilaisen suunnitteluosaamista keittiöprojektissasi.