Hyödynnä keittiösuunnittelussa 3D-kuvia ja ammattitaitoisia suunnittelijoitamme

AINA-keittiöt ovat tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä – sekä tietenkin hyvästä palvelusta. Ammattitaitoiset suunnittelijamme sekä 3D-kuvat helpottavat hahmottamaan juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Näet konkreettisesti kuvien avulla, millaiselle suunniteltu tila tulisi näyttämään. 3D-malli antaa mahdollisuuden suunnitella erilaisia ratkaisuja ja kokeilla rohkeitakin valintoja ennen lopullista päätöstä toteutuksesta.

Keittiötä suunnitellessa kannattaa hyödyntää realistisia 3D-kuvia, joiden avulla on helppo kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja nähdä miltä valmis keittiö tulisi näyttämään. Arkea helpottavat ratkaisut tekevät ruoanlaitosta vaivatonta ja keittiöstä viihtyisän. Toimivan keittiön arvon huomaa päivittäisessä käytössä.

3D-suunnitelma havainnollistaa uuden keittiösi. Ammattitaitoisen suunnittelijamme kanssa voit leikitellä erilaisilla pohjaratkaisuilla, väreillä, ovimalleilla, vetimillä ja tasoilla. 3D-suunnitelma auttaa hahmottamaan konkreettisesti, miltä unelmien keittiösi tulee näyttämään. Suunnittelun yhteydessä saat myös suunnitelmastasi tarkan hinta-arvion.

AINA-keittiöt tunnetaan laadukkaista kalusteista, materiaaleista sekä kilpailukykyisistä hinnoista. Tuotteidemme laatu on markkinoiden parasta. Lue, miksi valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi.

Huomioi nämä asiat keittiösuunnittelussa

 • Jotta päivittäinen työskentely keittiössä olisi mahdollisimman sujuvaa, tavaroiden ja kalusteiden olisi hyvä olla työskentelyn kannalta loogisilla paikoilla ja hyvässä järjestyksessä.
 • Säilytystilaa ei voi olla koskaan liikaa. Lisäksi kannattaa hyödyntää erilaisia toiminnallisuutta parantavia mekanismeja. Sellaisia ovat esimerkiksi erilaiset liuku- ja taitto-ovet, laatikostot, ulosvedettävät kaapit sekä karusellikaapit.
 • Tarpeeksi tilaa työskentelylle. Teemme vakiomittaisten kalusteiden lisäksi myös erikoismittaisia kalusteita, joilla hukkatila minimoidaan.
 • Valaistus on tärkeä sujuvan työskentelyn mahdollistaja. Myös riittävä määrä pistorasioita oikeisssa paikoissa on mietittävä tarkasti.
 • Työtasojen materiaalivalinnat ovat merkittäviä keittiön ulkonäön takia, mutta ennen kaikkea niiden ominaisuuksiensa vuoksi. Valitse siis juuri sinun tarpeisiisi sopiva materiaali.
 • Nykyään ergonomiaan on myös kiinnitetty entistä enemmän huomiota kalusteissa, kodinkoneissa ja niiden suunnittelussa.
 • Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat mielellään tarpeiden kartoituksessa ja suunnittelussa.
 • Tarkastusmittaukset. Kun suunnittelet ja toteutat keittiösi yhdessä ammattilaisen kanssa, mittauspalvelu kuuluu luonnollisesti keittiösuunnitteluun.

Varaa maksuton suunnitteluaika tai pyydä tarjous

Palvelemme myymälöissä ajanvarauksella, voimme sopia tapaamisen kotiin tai pitää palaverin etänä.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika. Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Lähimmän AINA-myymälän yhteystiedot löydät alla olevasta listasta.

 • Maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €) pitää sisällään seuraavat asiat:Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä

 • Tarvekartoitus, ideointi ja mittaus
 • Suunnittelijasi esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaan
 • Budjettilaskelma eri osa-alueista ja tarkka tarjouslaskelma
 • 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä. 😊