AINA harmoniaa luomassa

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että jokainen voi jouhevasti löytää juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

AINA yksilöllisyys edellä

Koemme, että jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja yksilölliset oman kotinsa asettamat vaatimukset. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä.

AINA suomalaisuuden puolesta

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen, joka maailman muuttuessa erottuu edukseen. Kotimainen tuotanto on myös energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinnat matalina sekä vähentää hiilijalanjälkeä.

AINA laadukasta palvelua

Taistelemme remontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta.

AINA jokaiselle sopiva budjetti

Tiedämme, että laatua voi tarjota kohtuulliseen hintaan hyvällä suunnittelulla. Satsaamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen, jotta hinnat pysyvät kilpailukykyisinä. Teemme kaiken tilaustyönä, joten emme maksa turhaan isoista varastotiloista