Kuutamo

Valon leikkiä tummalla pinnalla

Pellava

Lämminhenkistä ja modernia

WC- ja kylpyhuonekalusteet sekä kylpyhuoneen kaapistot

Haussa sopivat WC- tai kylpyhuonekalusteet? AINAn laajan valikoiman kestävät, helppohoitoiset ja laadukkaat WC- ja kylpyhuonekalusteet ovat aina myös toivomasi näköiset! Laaja valikoima auttaa sinua luomaan tunnelmaa kylpyhuoneeseen ja WC-tiloihin väreillä, pinnoilla ja vivahteilla suomalaisesta luonnosta. Kaipaatko käytännöllisyyttä? Valikoimastamme löydät upeat kylpyhuonekalusteet ja saat valinnanvaraa myös käytännöllisen kylpyhuoneen toteuttamiseen.

WC- ja kylpyhuonekalusteiden värivalikoimamme on laaja: useimmat märkätiloihin soveltuvat kalusteovet ovat saatavina jopa 8 000 eri sävyssä ja useissa eri ihastuttavissa kuoseissa. 100 % kotimaisen AINAn kalusteiden materiaalit ja mekanismit ovat erittäin laadukkaita, mutta hinta on aina järkevä.

Kylpyhuone- ja WC-kalusteilla tila toimivaksi ja näyttäväksi

WC- ja kylpyhuonekalusteilla voidaan luoda tilaan toivottu tunnelma. Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä. Esimerkiksi materiaaleissa puun tekstuuria jäljittelevä laminaattipinta tuo tilaan pehmeyttä. Modernit ovipinnat taas sopivat uniikkia tyyliä etsivälle. Valikoimamme kylpyhuoneen kaapistot puolestaan tarjoavat näyttävyyden lisäksi myös käytettävyyttä. Materiaalit ja kalusteet kannattaa valita juuri oman maun mukaisesti ja kanssamme se on mahdollista.

Valmistamamme kylpyhuone- ja WC-kalusteet ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja sopivat täydellisesti niin isoihin kuin pieniin tiloihin. Suunnitellessa uutta kylpyhuonetta kannattaa ottaa useita asioita huomioon. Autamme sinua valitsemaan tilaan sopivat WC- ja kylpyhuonekalusteet sekä kylpyhuoneen kaapistot ja niihin sopivat materiaalit ja sävyt. Toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen kanssasi ja saamme pienenkin WC-tilan toimimaan monipuolisten mekanismien ja hyvän suunnittelun ansiosta.

Jos kaipaat pienempää parannusta, niin kylpyhuoneen kaapistot vaihtamalla saat jo ihmeitä aikaan. Olemme apunasi suunnittelun jokaisessa vaiheessa tai toteutamme sen puolestasi. Kanssamme onnistuvat niin pienet kuin suuret remontit ja uudistukset.

Kalusteet ja remontit saat myös AINA-rahoituksella – ja toimituksen jopa alle kahdessa viikossa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on lisäksi kattava takuu. Kurkkaa kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin alta ja varaa jo tänään maksuton suunnittelu AINA-ammattilaiselta!