AINA-keittiöt kalustaa koko kodin

Uusi AINA-keittiö on lupaus harmoniasta ja yksilöllisyydestä.

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että jokainen voi löytää juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

Arvostamme yksilöllisyyttä ja uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8 000 sävyä takaavat asiakkailemme mahdollisuuden rakentaa kodistaan juuri omien toiveidensa mukaisen.

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen. Kotimainen tuotanto on myös energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinta-laatusuhteen poikkeuksellisen korkeana.

Tiedämme, että laatua voi tarjota kohtuulliseen hintaan hyvällä suunnittelulla. Satsaamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen, jotta hinnat pysyvät kilpailukykyisinä.

Uudiskohteen kalustesuunnittelu

Me AINAssa haluamme tehdä toimivia ja asukkaidensa näköisiä koteja. AINA-keittiöt kalustaa halutessasi koko kodin. AINA-keittiöiltä löydät kotimaisen ja laadukkaan valikoiman kalusteita keittiöönkylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen. AINAn kiintokalustevalikoima kattaa yli 8000 sävyä ja kaikki kalusteet tehdään aina millimetrin tarkkuudella haluttujen mittojen mukaan, silti hinnat ovat aina kohdallaan.

Uudiskohteen kalustesuunnitelmat kannattaa ottaa työn alle mahdollisimman ajoissa, mielellään jo siinä vaiheessa, kun pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä vielä tarvittavia muutoksia.

Oman kodin kalustesuunnitteluun kannattaa ottaa aikaa ja valita avuksi kokenut kalustesuunnittelija. Suunnittelutapaamiseen on hyvä valmistautua ja miettiä omia tarpeita ja toiveita. Suunnittelijoillamme on kokemus siitä, millaiset kalusteratkaisut palvelevat tarpeitasi parhaiten. Valittavia materiaaleja ja erilaisia toiminnallisia mekanismeja on pilvin pimein, ammattitaitoinen suunnittelija osaa suositella sopivimmat ratkaisut tarpeeseesi.

Suunnittelutapaamisen 3D-kuvat helpottavat hahmottamaan juuri sinulle sopivimman ratkaisun käytännössä. Näet konkreettisesti kuvien avulla, millaiselle suunniteltu tila tulisi näyttämään. 3D-malli antaa mahdollisuuden suunnitella erilaisia ratkaisuja ja kokeilla rohkeitakin valintoja ennen lopullista päätöstä toteutuksesta.

Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota suunnitteluun?

Inspiraatiota voi hakea selailemalla kuvagalleriaamme toteutetuista kohteista, tutkailemalla oppaitamme, lukemalla blogejamme, selailemalla Instagramia, Facebookiaja Pinterestiä. Vieraile lähimmässä AINA-myymälässätutustumassa erilaisiin vaihtoehtoihin, materiaaleihin ja mekanismeihin.  Mallaile omia väri- ja materiaaliyhdistelmiäsi myymälässä ammattitaitoisen suunnittelijamme kanssa.

Showroom

Asiakastyytyväisyys on tärkein tavoitteemme

Miten keittiöremontti sujuu kanssamme ja millaisia keittiöunelmia olemme saaneet toteuttaa? Tutustu toteuttamiimme kohteisiin ja lue asiakkaidemme kokemuksia AINA-keittiöistä.

Asiakastyytyväisyys on tärkein tavoitteemme. Tehtävämme on saada sinut niin tyytyväiseksi lopputulokseen, että olet valmis suosittelemaan meitä parhaalle ystävällesi.

Tutustu asiakas tarinoihin