Keittiön ilmeen muutos ekologisesti Avainlippu-tuotteella

Keittiön ilmeen muutos ei välttämättä vaadi koko keittiön remontointia. AINAn kanssa voit toteuttaa unelmiesi keittiön vaihtamalla esimerkiksi vain keittiön kaappien ovet. Vanhat ja hyväkuntoiset rungot tarjoavat keinon uudistaa keittiösi ilmettä, vaivattomasti ja ekologisesti.

AINA-kalusteovet tehdään aina mittojen mukaan, joten ne sopivat yhteen useiden erilaisten runkojen kanssa. Valittavanasi on lähes 40 ovimallia. Ovien vaihdolla on suuri vaikutus keittiösi yleisilmeeseen: ristikko-ovet tuovat maalaisromantiikkaa, koristellut ovet luksusta ja sileästi muotoillut ovet hellivät minimalistisesta keittiöstä haaveilevaa. Voimme tarvittaessa vaihtaa myös huonokuntoiset kaapinrungot kokonaan uusiin, jolloin keittiösi ilme saadaan päivitettyä huomattavasti pienemmällä vaivalla.

AINAn toteuttama keittiön ilmeen muutos on ekologinen vaihtoehto – keittiö saa lisää käyttöikää uusilla ovilla ja kotimaassa valmistettujen tuotteidemme hiilijalanjälki on pieni – todellisesti ekologinen pintaremontti!

Keittiön ilmeen muutos hoituu nopeasti ja vaivattomasti

  • Keittiösi säilyy käytössä koko ajan
  • Saat uudet ovet kotiovellesi jopa kolmessa viikossa
  • Asentamiseen menee vain yksi päivä, joten pääset nauttimaan uudesta keittiöstäsi mahdollisimman nopeasti

Jos haluat keittiöösi ovien lisäksi uudet tasot ja välitilan, keittiösuunnittelijamme ovat valmiina auttamaan sinua. Toteutetaan yhdessä unelmiesi keittiö!

Haluamme varmistaa sinulle täysin yksilöllisen ratkaisun: valittavanasi on yli 8 000 sävyvaihtoehtoa. Tuotteeet mitoitetaan jopa millimetrin välein. Annamme Lapinlahdella valmistetuille Avainlippu-tuotteillemme 5 vuoden takuun.

Ekologinen pintaremontti elävöityttää keittiösi taas henkiin ja tuo uusimmat trendit saatavillesi budjettiystävällisesti. Kanssamme toimiessa voit olla varma siitä,  että sinua kuunnellaan ja että saamasi lopputulos on kotimaista, laadukasta ja yksilöllisesti juuri sinulle toteutettua, oli remonttisi tarve pieni tai iso.

Lue Jasper Pääkkösen asiakaskokemus pintaremontista.

Suuretkin unelmat toteutuvat remonttilainalla

Isompikaan investointi ei tunnu pahalta, kun sen voi maksaa osissa OP-rahoituksen avulla. Ensimmäiset 6 kk ovat korottomia ja kuluttomia ja kuukausierän voit määrittää juuri itsellesi sopivaksi. Saat joustoa budjettiin ja mahdollisuuden investoida unelmiesi kotiin.

Lue lisää