Skip links

Kalusteovet

Etusivu / Tuotteet / Kalusteovet

Kalusteovet luovat kodin yleisilmeen

Oletko rakentamassa täysin uutta tai remontoimassa vanhaa? Valikoimastamme löydät kotimaiset, kestävät ja tyylikkäät kalusteovet keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen tai kodin säilytysjärjestelmiin.

Koska jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymykset, tyyli ja kodin asettamat tarpeet, tuotteemme valmistetaan aina yksilöllisyys edellä.  Siksi kaikki ovimallimme ovat saatavana jopa 8000 eri sävyssä ja ne tuotetaan mittatilaustyönä millimetrin tarkkuudella. Maalioviin voit valita mieleisesi kiiltoasteen kolmesta vaihtoehdosta: himmeä, puolikiiltävä ja kiiltävä. Yksilöllisten ratkaisujen mahdollistamisella takaamme kotiisi harmonian, josta voi nauttia arjessa joka päivä.

Kodin ilmeen uudistus ilman täyttä remonttia

Haluaisitko uudistaa kotisi ilmettä, mutta ilman täyttä remonttia? Anna vanhoille kalusterungoille uusi elämä ja päivitä vain kalusteovet. Koska valmistamme ovemme mittatilaustyönä, ne sopivat täydellisesti kaikkiin runkoihin. Pieni pintaremontti on paitsi edullisempi ratkaisu, mutta myös ekologisempi vaihtoehto, kun vanhat rungot saavat lisää käyttöikää. Lue lisää ekologisesta pintaremontista.

Kotimaista laatua unelmiesi kotiin

AINA on ylpeästi täysin kotimainen keittiöiden ja kiintokalusteiden toimittaja. Annamme tuotteillemme erinomaisen takuun ja asiantuntijamme varmistavat Avainlipulla varustettujen kalusteiden laadun Lapinlahden tehtaallamme.

AINAn kalusteovien laatu pohjautuu yli 25 vuoden kokemukseen maaliovien tuotannosta. Kotimaiset ovemme valmistetaan mittatilaustyönä, käsityöperinteitä vaalien ja laatua kunnioittaen.

Tehtaallamme on käytössä nykyaikaista teknologiaa, joka paitsi kunnioittaa luontoa ja ympäristöä myös mahdollistaa tuotannon kustannustehokkaasti. Tuotteet toimitetaan jopa alle kolmessa viikossa. Lue lisää AINA-keittiöiden vastuullisuustyöstä

Maaliovituotantomme on suunniteltu yhteistyössä Sherwin & Williamsin kanssa. Sherwin & Williams toimittaa maaleja globaalisti mm. auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen – maalimme kestävät siis kovemmankin arjen sankarin käytössä.

Suosituimmat maalisävyt

Kalusteovemme ovat saatavilla yli 8000 eri sävyssä. Tutustu alta suosituimpiin maalisävyihimme. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

AINA - perusmaalisävyt: kylmä valkoinen, puhdas valkoinen, perusvalkoinen, musta, naava, kitti, kashmir, smaragdin vihreä, vaalea usva, tumma savu, kahvipapu, puuteri, savi, pellava, metsän vihreä, tyrskyn sininen, myrskyn harmaa
Ota yhteyttä lähimpään AINA-myymälään

Valitse kalusteovien tyyli

Ovemme ovat saatavilla useissa eri kuoseissa. Klikkaamalla ovimallia pääset katsomaan esimerkkejä, miltä ovi näyttää eri sävyissä.

Kotimaiset kalusteovet

Kotimaiset kalusteovet klassiseen ja moderniin skandinaaviseen tyyliin.

Aamu

Aitta

Aura
Classic
Duetto
Fasetti
Fondo
Linna
Niitty
Onni
Päätyripa
Pikkuripa
Raami
Rauha

Savoy

Savoy

Simple

Simple

Simple loimu

Simple loimu

Simple väre

Simple Väre
Vivo

Seremony

Torni

Ristikko-ovet

Ihastuttavilla Ristikko-ovilla tuot maalaisromantiikan tuntua kotiisi.

Rauha

Ristikko-ovi valkoinen

Linna

ristikko-ovi, jossa 6 aukkoa

Classic

Classic 19mm Puolikiiltävä Savi

Fondo

Fondo 16mm vitriiniovi

Simple

Simple 16mm ristikko-ovi

Rondo

ristikko-ovi valkoinen

Lasiovet

Lasiovilla valaiset kotisi ja kaapistosi.

Etsattu -lasi

AntiSun

Kirkas -lasi

Levyovet

Levyovet ihastuttavat luonnonläheisillä sävyillään ja helppohoitoisuudellaan.

Alice Cappucino
Melina Mel Vaalea Pihlaja
Melina Mel Kaakao

Caprice helmenvalkoinen

Caprice helmenvalkoinen kalusteovi

Fino Feel -ovet

Täysmattapintaiset Fino Feel -ovet kestävät hyvin kulutusta ja ovat helppo pitää puhtaina.

Fino Feel Tuhka
Fino feel sininen