Seuraava

Jasper Pääkkönen: ”Minulle kotimainen vaihtoehto oli ilmiselvä valinta”

Jasper Pääkköselle kotimaisuus oli ainoa vaihtoehto sijoitusasunnon keittiön remontoinnissa. AINA-keittiöiden kanssa yhteistyössä toteutetussa remontissa nousivat tärkeään rooliin myös ekologisuusaspektit.

Minun piti remontoida sijoitusasuntoni keittiö ja ainostaan pahasti kuluneet keittiönovet olivat siellä remontin tarpeessa.  Kaikki muu, kuten rungot, tasot ja kodinkoneet olivat edelleen erinomaisessa kunnossa. Kiinnostuin ekologisen keittiöremontin ajatuksesta: voisin säilyttää rungot, tasot ja kodinkoneet ja silti päivittää keittiön näyttämään uudelta. Tuttavani suosituksesta valitsin suomalaisen AINA-keittiövalmistajan. Minulle kotimainen vaihtoehto oli ilmiselvä valinta.

AINA tiivistää sivuillaan tuotantofilosofiansa hyvin: ”Kotimainen tuotanto on paitsi energia-, myös kustannustehokasta: emme rahtaa kalusteita kaukomaista. Vain mekanismit tilaamme muualta, sillä niitä ei valmisteta Suomessa.”
Kokonaisuutena tämä vaikutti erinomaiselta ratkaisulta: Perinteinen suomalainen valmistaja, kotimainen ja ympäristöystävällinen tuote ja järkevä hinta.

Keittiöremonttini sujui nopeasti ja vaivatta, ja lopputulos on erinomainen.

Kiitokset hyvästä palvelusta. Kokemuksieni perusteella voin lämpimästi suositella kotimaisia AINA-tuotteita.

– Jasper Pääkkönen, näyttelijä ja yrittäjä

Valitse vaihtoehto