Skip links

Ekologinen pintaremontti

Etusivu / Palvelut / Ekologinen pintaremontti

Keittiön ilmeen muutos ekologisesti Avainlippu-tuotteella

Keittiön ilmeen muutos ei välttämättä vaadi koko keittiön remontointia. AINAn kanssa voit toteuttaa unelmiesi keittiön vaihtamalla esimerkiksi vain keittiön kaappien ovet.

AINA-kalusteovet tehdään aina mittojen mukaan, joten ne sopivat yhteen erilaisten runkojen kanssa. Valittavanasi on lähes 40 ovimallia. Ovien vaihdolla on suuri vaikutus keittiösi yleisilmeeseen: ristikko-ovet tuovat maalaisromantiikkaa, koristellut ovet luksusta ja sileämmin muotoillut ovet hellivät minimalistisesta keittiöstä haaveilevaa. Voimme tarvittaessa vaihtaa myös huonokuntoiset kaapinrungot kokonaan uusiin, jolloin keittiösi ilme päivittyy helposti ja nopeasti.

AINAn toteuttama keittiön ilmeen muutos on myös ekologinen vaihtoehto – keittiö saa lisää käyttöikää uusilla ovilla ja kotimaassa valmistettujen tuotteidemme hiilijalanjälki on pieni –  todellisesti ekologinen pintaremontti!

Keittiön ilmeen muutos hoituu nopeasti ja vaivattomasti:

  • Keittiösi säilyy käytössä koko ajan
  • Saat uudet ovet kotiovellesi jopa kolmessa viikossa
  • Asentamiseen menee vain yksi päivä, joten pääset nauttimaan uudesta keittiöstäsi mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat keittiöösi ovien lisäksi uudet tasot ja välitilan, keittiösuunnittelijamme ovat valmiina auttamaan sinua. Toteutetaan yhdessä unelmiesi keittiö!

Haluamme varmistaa sinulle täysin yksilöllisen ratkaisun: valittavanasi on yli 8 000 sävyvaihtoehtoa. Tuotteeet mitoitetaan jopa millimetrin välein. Annamme Lapinlahdella valmistetuille Avainlippu-tuotteillemme 5 vuoden takuun. Kanssamme toimiessa voit olla varma siitä,  että sinua kuunnellaan ja että saamasi lopputulos on kotimaista, laadukasta ja yksilöllisesti juuri sinulle toteutettua.

 

Lue Jasper Pääkkösen asiakaskokemus pintaremontista

Varaa aika AINA myymälästä tai tilaa tuotteet puhelimitse!

Yhteystiedot