Skip links

Yhteistyökumppanit

Etusivu / AINA / Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa. Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet, hanat, valaisimet, liesituulettimet ja monipuoliset tasomateriaalit onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi. Kysy lisää keittiösuunnittelijoiltamme, he auttavat sinua mielellään valinnoissa.

Stala on suomalainen, kansainvälisesti toimiva perheyritys, jolla on juuret syvällä suomalaisen työn, toimivan designin, kestävien materiaalinen ja tinkimättömän laadun arvostamisessa.

www.stala.fi

mellano

Mellano valmistaa mittojen ja toiveiden mukaisia kalusteita Savon sydämessä, Lapinlahdella.

Valikoimaa on kehitetty ja laajennettu vuodesta 1992. Mellanon vahvuuksia ovat nopea toimitus ja yli 8000 sävyn valikoima maaliovissa.

www.mellano.fi

Cosentino on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa kodin innovatiivisia pintoja. Cosentinon materiaalituotemerkkejä ovat Silestone, Dekton ja Sensa.

www.cosentino.com

Kotimaiset tyylikkäät Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki.

www.festivo.fi

Gram tunnetaan kodinkoneista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. Koneet ovat ympäristöä säästäviä ja ajatonta pohjoismaista designia.

www.gram.fi

Savo on suomalainen perheyritys, joka tuottaa, kehittää ja markkinoi liesituulettimia, joissa on otettu huomioon turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus.

www.savo.fi

Oras on perustettu Raumalla vuonna 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Nykyään Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa.

www.oras.com

Limenten monipuoliset ja laadukkaat valaistusratkaisut keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Tuomme markkinoille uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia kohtuuhintaisia valaisinratkaisuja.

www.limente.fi

Ylämaan Graniitti on 100 % kotimainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista.

www.ylamaangraniitti.fi

Kivilähde on 100 % kotimainen kivenjalostaja, alallaan Suomen suurimpia. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat luonnonkivitasot, keraamiset tasot sekä kvartsitasot. Koko mallisto on nähtävillä osoitteessa verkkosivuilla.

www.kivilahde.fi

Euronics

Euronics on kotimaisten kauppiaiden omistama kodinkoneketju, joka tarjoaa parasta paikallista palvelua ympäri Suomen. Euronics tarjoaa kodintekniikan johtavat brändit kilpailukykyiseen hintaan.

www.euronics.fi

Siemens studioLine logo

Siemens studioLine on valikoima kodinkoneita sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua.

www.siemens-home.bsh-group.com/fi/

DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia.

www.dbschenker.com

Hettich on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä kalustehelojen valmistajista.

www.hettich.com