Seuraava

Miksi valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi? 12+1 syytä

AINA-keittiöiltä löydät yksilölliset koko kodin kalusteratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Lue 12+1 syytä miksi valita juuri AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi.

1. AINA-keittiöt luottaa kotimaiseen ammattitaitoon ja laatuun

AINA-keittiöt sai alkunsa vuonna 2016 Mellanon tehtaalla Lapinlahdella. Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen, joka maailman muuttuessa erottuu edukseen. Vielä tänäkin päivänä AINAn kalusteet valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella Lapinlahdella Pohjois-Savossa ja niille on myönnetty avainlippu.

>> Tutustu AINAn tarinaan ja katso video

 

2. AINA-myymälät palvelevat laajasti ympäri Suomea

Meillä on myymälä lähes 40 eri paikkakunnalla, jotta asiantunteva palvelu olisi mahdollisimman lähellä sinua, missä päin Suomea asutkaan. Voit siis käydä myymälässä paikan päällä inspiroitumassa ja keskustelemassa asiantuntijoidemme kanssa sisustushaaveistasi. Olipa kyseessä keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontti tai etsit sopivaa säilytysratkaisua, voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen.

>> Voit varata maksuttoman suunnitteluajan nettisivuillamme

 

3. AINA-keittiöiden värivalikoima kattaa yli 8000 eri sävyä

Jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja haluamme vastata siihen laajan värikarttamme avulla. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä.

>> Tutustu AINA-keittiöiden missioon

 

4. Kaikki kodin kalusteet millimetrin välein juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi

Jokainen koti on erilainen. Siksi standardi-mittaiset kalusteet eivät aina välttämättä toimi, ja tilaa saattaa jäädä tästä syystä hyödyntämättä. Haluamme, että koko käytettävissä oleva tila tulee käyttöön, joten siksi kalusteemme suunnitellaan ja valmistetaan millimetrin välein juuri sinun tarpeisiisi.

>> Varaa maksuton suunnitteluaika ja olet askeleen lähempänä unelmasi toteutumista

 

5. AINA-keittiöt – yksilöllistä harmoniaa kotiisi

Jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja yksilölliset oman kotinsa asettamat vaatimukset. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä. Siksi teemme kaiken aina yksilöllisyys edellä asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

>> Varaa maksuton suunnitteluaika ja olet askeleen lähempänä unelmasi toteutumista

 

6. AINA – paras palvelukokemus

Taistelemme perinteisesti remontteihin liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta. Olemme paikallinen toimija ja meillä on myymälä 40 eri paikkakunnalla, jotta asiantunteva palvelu olisi mahdollisimman lähellä sinua, missä päin Suomea asutkaan.

>> Lue asiakkaidemme kokemuksia heidän saamastaan palvelusta

 

7. Aina hinnat kohdillaan, alemyyntejä ei tarvita

Me toimimme hintojen kanssa aina reilusti. Pidämme ne koko ajan kohdallaan, eikä toistuvia alennusmyyntejä siksi tarvita. Hinnat ovat myös täysin läpinäkyviä, eikä piilokuluja tule. Meiltä löydät kalusteet jokaiselle budjetille, sillä haluamme, että kaikilla olisi mahdollisuus hankkia kotimaista laatua ja varmistua keittiöremontin sujuvuudesta. Teemme kaiken tarpeidesi mukaan tilaustyönä, joten emme maksa myöskään turhaan isoista varastotiloista.

Tarvittaessa tarjoamme myös OP-rahoitusta asiakkaillemme. Tutustu tarjoamiimme rahoitusvaihtoehtoihin.

>> Tutustu tarkemmin, millä periaatteilla AINA-kalusteiden hinnat pysyvät aina kohdallaan.

 

8. Kotimaiset, kestävät ja korkealaatuiset kodinkalusteet

Kotimaiset, kestävät ja korkealaatuiset tuotteemme takaavat sen, että voit nauttia kalusteistasi vielä vuosienkin päästä. Kalusteet valmistetaan Mellanon Lapinlahden tehtaalla yli 30 vuoden kokemuksella.

>> Tutustu upeisiin AINA-mallistoihimme

 

9. AINA-keittiöiden kotimainen tuotanto on sekä energiatehokasta että ekologista

Hyvä suunnittelu ja asiantuntijuus eivät nosta kuluja, vaan laskevat niitä. AINA-keittiö on paitsi energia-, myös kustannustehokas valinta kotiisi. Tuotantomme on aina tilaustyötä ja kaikki kalusteemme valmistetaan Suomessa. Kotimainen kaluste valmistetaan lähellä ja kuljetusmatkat ovat huomattavasti tuontituotteita lyhyempiä. Käytämme vain vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, joiden alkuperän olemme itse varmistaneet. Näin varmistamme mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

>> Tutustu vastuullisuuslupaukseemme

 

10. AINA-keittiöiden luotettava ja sujuva toimitus

Luotettava ja sujuva toimituksemme takaa sen, että saat tilaamasi tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti kotiisi. Alan nopeimpana toimijana toimitamme uudet kalusteesi jopa 4-6 viikossa, joten pääset nauttimaan kodin uudistuneesta ilmeestä pian tilauksesi jälkeen. Sovimme sinulle sopivan ajankohdan toimitukselle ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Kuljetuksistamme huolehtii DB Schenker.

>> Tutustu palveluihimme

 

11. AINA-keittiöiden huoleton asennuspalvelu

Auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että lopputulos on suunnitelman mukainen ja laadukas.

Tuotteidemme asentaminen itse on mahdollista, mutta tarjoamme mielellämme myös apua asennukseen. Asennuksen hinta riippuu itse kohteesta ja toteutuksesta, joten sen suhteen toimimme tarjouspyyntöperiaatteella.

>> Lue lisää AINA-asennuspalvelusta

Muistathan, että asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontin työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

 

12. AINA-keittiöiden kattava takuu

Jotta sinä voit tehdä ostopäätöksen turvallisin mielin, annamme tuotteillemme kattavan takuun, jopa 25 vuotta. Miksipä emme luottaisi omaamme – AINA-kalusteet valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella.

>> Tutustu tarkemmin AINA-takuuseen

 

+ 1. Teemme yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa

Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet, hanat, valaisimet, liesituulettimet ja monipuoliset tasomateriaalit onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi.

>> Tutustu yhteistyökumppaneihimme

Valitse vaihtoehto