Skip links

Palvelut

Etusivu / Palvelut

Kiintokalusteet suunnittelusta asennukseen

AINA-keittiöt ovat tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä. Panostamme hyvään palveluun ja toimimme hintojen kanssa aina reilusti.

Vastuullisuus kulkee mukana kaikissa valinnoissamme, niin tuotannossa, liiketoiminnassa kuin omassa työyhteisössämme. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa toimintamme vaiheissa. Valmistamme kaiken itse, joten voimme taata, että tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että jokainen voi löytää juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

Arvostamme yksilöllisyyttä ja uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8 000 sävyä takaavat asiakkaillemme mahdollisuuden rakentaa kodistaan juuri omien toiveidensa mukaisen.

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen. Kotimainen tuotanto on myös energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinta-laatusuhteen poikkeuksellisen korkeana.

Kalusteet suunnittelusta asennukseen

Oletpa sitten suunnittelemassa keittiöremonttia, hankkimassa koko kodin kiintokalusteita tai teettämässä vaikka koko seinän peittävää hyllykköä olohuoneeseen, me kuulemme toiveesi ja annamme ammattitaitomme käyttöösi.

Kiintokalusteita hankkiessa kannattaa aina lähteä huolellisesta suunnittelusta. Lue alta, miten projekti etenee.

Lataa keittiön ostajan opas!

Kokosimme yhteen pakettiin vinkit keittiöremontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Lataa Opas