Seuraava

Kerttu Niskanen arvostaa kotimaisuutta keittiövalinnassaan

Hiihtäjä Kerttu Niskasen keittiö oli jo yli 20 vuotta vanha, joten se alkoi olla tiensä päässä. Keittiöremontista haaveillessaan Kerttu selaili netissä kauniita keittiöitä ja huomasi pitävänsä eniten AINA-keittiöiden tyylistä.

Lukiessaan muiden kokemuksia hän vakuuttui, että AINA on paitsi kaunis, myös laadukas vaihtoehto, sillä moni kehui tuotteiden korkeaa laatua.

Lisäksi suosituksissa mainittiin usein AINAn kotimaisuus, mikä oli sekin Kertulle tärkeä valintakriteeri. Se lopulta sinetöi päätöksen valita keittiö AINA-keittiöiltä.

Parasta uudessa keittiössä on Kertun mielestä aamiaiskaappi, josta hän oli kovasti haaveillut.

Kerttu iloitsee myös saarekkeesta, jota ei aiemmassa keittiössä ollut – se on osoittautunut täydelliseksi paikaksi leipomiselle.

Keittiön toiminnallisuudestakin Kerttu antaa paljon kiitosta: kulmakaapin mekanismin ansiosta kattilat ja pannut on nyt helppoa ottaa esille.

Apteekkarinkaappi, eli ulos vedettävä korkea kaappi on Kertusta myös tosi kiva ja kätevä. Ruoat eivät niin herkästi unohdu ”kaapin perukoille”, kun ulosvetomekanismin ansiosta kaapin sisällön saa kerralla näppärästi näkyviin.

Keittiöremontti sujui kokonaisuudessaan tosi hyvin.

AINA Iisalmen keittiösuunnittelija Toni Korhosen kanssa oli mukavaa tehdä tätä keittiöremonttia. Meillä oli heti samat ajatukset keittiön suunnitelmista. Toni oli myös tosi osaava ja aikaansaava!” Kerttu iloitsee.

Arjessa keittiö on osoittanut todella toimivaksi ja Kerttu on lopputulokseen oikein tyytyväinen: ”Keittiö täytti kaikki toivomukset. Se on tosi kaunis, valoisa ja todella toimiva!”

Kerttu suosittelee AINA-keittiöitä kaikille keittiöremontista haaveileville: ”Aina-keittiöltä saa juuri sellaisen keittiön kuin toivoo ja liikkeessä käydessään voi saada vielä lisää uusia ideoita.”

Tutustu lopputulokseen

Valitse vaihtoehto