Keittiösuunnittelu Iisalmi - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Iisalmi

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Iisalmi

AINA Iisalmi

Ajatuksissa keittiön remontti tai unelmien kylpyhuone uuteen kotiin? Kaipaatko näkemystä suunnitteluun? Etsitkö säilytysjärjestelmää kodinhoitohuoneeseen tai vaikka liukuovikaappia makuuhuoneeseen? Aina Iisalmi palvelee koko Pohjois-Savossa, aina Kiuruvedeltä Lapinlahdelle ja Sukevalle asti.

Tule inspiroitumaan AINA Iisalmen myymälään: meiltä löydät oman tyylisi, oli se sitten moderni, maalaisromanttinen tai ajaton. Toimitusaikamme on nopeimmillaan vain kaksi viikkoa.

Yritys: Ookren Oy

Pohjolankatu 9, 74100 Iisalmi

Avoinna arkisin klo 9–17

Toni Korhonen

0400872781
toni.korhonen@ainakeittiot.fi

Myymälässä kiintokalusteiden lisäksi kattavasti näytillä esimerkiksi kivi- ja komposiittitasoja ja allasratkaisuita.

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluajan voit varata, vaikka keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistus, toimivampi kodinhoitohuone tai uuden kodin rakentaminen olisi vasta haaveen asteella.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyy:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Varaa aika heti!

Miksi Aina Iisalmi?

Aina Iisalmesta saat samassa paketissa sympaattisen palvelun, vankan kokemuksen ja raikkaita näkemyksiä suunnitelmiesi tueksi.

Kalusteet valmistetaan Suomessa tilaustyönä, joten ne istuvat varmasti kotiisi. Aina Iisalmella on myös Avainlippu-merkki.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa. Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla, ja ne myös pitävät: odotettavissa ei ole yllätyskustannuksia tai tarjoushinnan kylkiäisenä ilmaantuvia piilokuluja.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Yhdistä keittiössä tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu! Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Niistä ja muista elementeistä yhdistellään unelmiesi yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, tekee vaatteet ja lakanat mieli järjestellä heti kaappiin. Kaikki löytää tiensä omalle paikalleen, ja koko makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unelle otolliseksi. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Iisalmesta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä. Käytännöllisyys ja kauneus eivät sulje toisiaan pois: kodinhoitohuoneessa on lupa myös viihtyä.

Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puumainen laminaattipinta.
Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavista, modernia ilmettä.
Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai maison chic -kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää sisustukseen liikkumavaraa: ovien aukeamiselle ei tarvitse varata erikseen tilaa. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saadaan koko huone tuntumaan avarammalta.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin