Seuraava

Paritaloasunnon kokonaisvaltainen remontti

Vantaalaisen Jari Kanasen vuonna 2004 rakennettu 71-neliöinen paritaloasunto sai täysin uuden ilmeen AINA-keittiöiden kanssa, kun asunnon kaikki viisi huonetta remontoitiin lattiasta kattoon. Nyt Kananen saa nauttia uudistetun asunnon tyylikkäästä ja laadukkaasta ilmeestä.

 

 

Viiden huoneen kokonaisvaltainen remontti AINA-keittiöiden avulla

Jari Kananen tutustui AINA-keittiöihin ja AINA Espoon suunnittelija Sanja Lenardiciin yhteistyökumppaninsa Rakennusliike P. Heikkinen Ky:n kautta. Kananen arvostaa laatua ja tyyliä, minkä vuoksi hän päätti valita AINAn kalustetoimittajaksi. Kanasen tavoitteena oli koko asunnon kokonaisvaltainen remontti. Remontoitavana kohteena olivat asunnon kaikki viisi huonetta eli keittiö, eteinen, kodinhoitohuone, WC-tilat sekä työhuone. Näihin kaikkiin AINA-keittiöiden Espoon myymälä suunnitteli toimivat ratkaisut. 

 

 

Uudistetussa keittiössä minimalismi ja harmonia on vahvasti läsnä

Keittiö suunniteltiin Tupla I -malliin, eli keittiön toiminnot on sijoitettu kahdelle seinälle muodostaen käytävän niiden väliin. Tupla I -keittiön toisella seinälle rakennettiin myös saareke, jonka äärelle on mukava istahtaa nauttimaan aamu- tai iltapalaa. Samalla se toimii myös kätevänä työskentelytilana ruokaa laittaessa. Keittiön ovimalliksi valikoitui vetimetön Pikkuripa-ovi sävyssä beige ja tasoksi kompaktilaminaattitaso sävyssä sementti. Lisää minimalistista ja harmonista ilmettä keittiöön on tuotu kaksiovisella aamiaiskaapilla sekä integroidulla jääkaapilla ja astianpesukoneella, jotka sulautuvat keittiön muuhun yleisilmeeseen saumattomasti.

Lisäksi AINA toimitti remontoitavaan keittiöön BORAn induktiolieden, jonka salaisuus on se, että liesituuletin on integroitu suoraan keittotasoon. Tämä mahdollistaa sen, ettei lieden yläpuolelle tarvita erillistä liesituuletinlaitetta ja näin ollen keittiön ilmeestä saadaan minimalistisempi.

Keittiön lisäksi AINA-keittiöt toimitti remontoitavaan kohteeseen kaapistot eri tiloihin. Kodinhoitohuone ja WC-tila saivat kaapistojen lisäksi altaat AINAn mallistosta.

 

 

Koti kuntoon kertaremontilla

Kanasen mielestä lopputulos on erittäin hyvä. Parasta uudistetussa keittiössä on tilan tuntu, kun ylimääräinen seinä saatiin pois. Lisäksi yhteistyö ja viestintä AINAn kanssa sujui hyvin. 

Matkan varrella kokonaisuuteen tulleet lisäyksetkin saatiin toteutettua mainiosti ajallaan. Kananen kertoo ainoastaan aamiaiskaapin ovien asettaneen haasteita, mutta nekin saatiin ratkottua onnellisesti. Lopputulemana Kananen on oikein tyytyväinen projektiin.

Kananen suosittelee AINA-keittiöitä remonttia suunnitteleville. “Kun tällaisen laittaa, niin ei tarvitse tehdä enää uutta remonttia”, hän sanoo.

 

Valitse vaihtoehto