Seuraava

Toimivuutta ja modernia ilmettä uudella keittiöllä

Ari Virtanen

Asiakkaamme Ari Virtanen päätti remontoida keittiönsä kokonaisuudessaan huhti-toukokuussa 2018. Vuonna 1985 rakennetun talon keittiö alkoi olla vanhanaikainen ja ennen kaikkea elinkaarensa päädyssä eli huonokuntoinen. Virtanen päätyi AINA-keittiöihin nopean toimituksen takia. Alle neljä viikkoa tilauksen suorittamisesta moderni keittiö oli suunniteltu, toteutettu ja valmiina käyttöön.

Keittiöremonttiprosessi eteni sujuvasti, ja fiksun työskentelyn johdosta asunto oli täysin asumiskelpoinen koko remontin ajan. Keittiösuunnittelija oli prosessissa vahvasti mukana ja toteutti asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden. Virtasen toiveena oli korkeakiiltoinen keittiö. Suunnittelija teki ehdotukset asiakkaan mieltymysten ja toiveiden mukaan, ja yhdessä päätettiin lopputulos, jonka tarkoituksena on kestää sekä aikaa että käyttöä.

Moderni keittiö, jossa käytännöllisyys on isossa osassa

Suunnittelijan kanssa päädyttiin mustiin, korkeakiiltoisiin kahvattomiin alakaappeihin ja punaisiin yläkaappeihin. Tasoksi valikoitui puhtaan valkoinen laminaattitaso, josta musta, tyylikäs allas erottuu kauniisti.

Parasta uudessa keittiössä on Virtasen mukaan se, että kaikki tarvittava on käsien ulottuvilla, eikä keittiössä tarvitse juosta ympäriinsä ruokaa laittaessa. Moderni keittiö syntyy käytännöllisyydestä. Yksityiskohdista yläkaappien haitariovet, kulmassa sijaitseva karusellikaappi sekä kapea pesuainekaappi ovat olleet toimivimpia. Myös astianpesukoneen kanssa synkronoitu hana saa Virtaselta kiitosta.

Tutustu lopputulokseen

Valitse vaihtoehto