Seuraava

Omannäköinen ja toiminnallinen avokeittiö perheen tarpeisiin

Omannäköinen ja toiminnallinen avokeittiö perheen tarpeisiin

Vesterbackien perhe toivoi kodikasta, raikasta ja maalaistyylistä keittiötä, jossa modernius olisi vahvasti läsnä. Nyt koko perhe laittaa ruokaa uudessa keittiössä, joka on juuri heidän itsensä näköinen.

Vesterbackin perhe tutustui AINA-keittiöihin sattumalta selatessaan Instagramia. He ihastuivat AINAn viileään pohjoismaiseen tyyliin. Perhe kiinnitti huomiota verkkosivujen moderniin ja raikkaaseen ilmeeseen. Päätöstä valita AINA puolsi myös se, että he saivat heti palvelua ruotsiksi.

 

 

Toiveissa kodikas ja maalaistyylinen moderni keittiö perheen tarpeet huomioiden

Nelihenkisen perheen toiveissa oli kodikas, raikas ja maalaistyylinen keittiö, joka olisi kuitenkin ominaisuuksiltaan moderni. He halusivat keittiön, joka kuvastaisi heidän kiinnostustaan ruoanlaittoon ja puutarhaan. Toivelistalla olivat kuivakomero, iso saareke ja sopivalla korkeudella olevat tasot. Lisäksi listalle kuuluivat avoimet hyllyt omaa kotikahvilaa varten.

Uutta keittiötä lähdettiin suunnittelemaan yhdessä AINA-keittiöt Vaasan keittiösuunnittelija Maria Määttä-Sillanpään kanssa. Marian kanssa käytiin läpi kaikki toiveet ja yksityiskohdat, joiden pohjalta keittiösuunnitelmaa lähdettiin rakentamaan.

Kun suunnitelma oli valmis, oli aika tehdä materiaalivalinnat. Koska Vesterbackien kotona keittiö ja olohuone ovat yhtä tilaa, perhe halusi keittiöön harmaanvihreää ja luonnonsävyjä harmonisen tunnelman luomiseksi. AINAn laajasta 8 000 värisävyn valikoimasta keittiön ovien ja viimeistelylevyjen sävyksi valikoitui puolikiiltävä Naava.

Tasoihin ja seinähyllyihin valikoitui puolestaan upea koivu massiivipuutaso. Saarekkeen tasoksi valikoitui vaalea betoni laminaattitaso. Keittiön kaapinoviksi valittiin Rauha-ovet, jotka viimeisteltiin kiiltävä kromi-vetimillä. Saarekkeen päädyt viimeisteltiin Seremony-sisustuslevyillä puolikiiltävässä Naava-sävyssä.

 

Uudessa keittiössä koko perhe laittaa ruokaa

Perhe laittaa paljon ruokaa uudessa keittiössään. Parasta keittiössä on, että se on perheen itsensä näköinen. Parhaita asioita keittiössä ovat myös iso saareke sekä se, että jääkaappi, uuni ja liesi ovat lähellä toisiaan. Avokeittiön ansiosta myös lapset haluavat tulla puuhastelemaan keittiöön yhdessä vanhempiensa kanssa. Uusi keittiö on niin toimiva, että jopa perheen lähes 3-vuotias poika kykenee tekemään voileivän ihan itse.

Yhteistyö keittiösuunnittelijan kanssa sujui myös hyvin. Vesterbackit tekivät tiivistä yhteistyötä Marian kanssa ja heillä oli useita tapaamisia. Yhteyttä pidettiin myös WhatsAppin välityksellä. Ainoa epäonni projektissa oli yksi kuljetuksessa vaurioitunut toimitus, mutta siitä Vesterbackit saivat toki asiaankuuluvan korvauksen.

Vesterbackien mielestä parasta heidän saamassaan palvelussa oli se, että heitä arvostettiin asiakkaina. Perhe suosittelee AINAa pohjoismaista designia arvostaville ihmisille, jotka haluavat räätälöidyn keittiön kotiinsa.

 

 

 

Valitse vaihtoehto