Seuraava

Ihastuttava aamiaiskaappi sekä perinteistä ja modernia tyyliä uudiskohteessa

Suvi Siikarla päivitti äskettäin vanhan keittiönsä uuteen. Ihastuttavan uuden keittiön toteuttajaksi valikoitui AINA-keittiöt.

”AINAlla oli monipuolinen valikoima ja erilaisia ratkaisuja muihin keittiövalmistajiin verrattuna. Kannatan mielelläni myös kotimaista”, Siikarla perustelee valintaansa. Yli 8 000 värin ja lukuisten materiaalien valikoimasta löytyikin häntä miellyttäviä ja laadukkaita vaihtoehtoja.

Uuden keittiön suunnittelusta vastasi Pilvi Holm AINA Pori -myymälästä. Keittiöstä oli olemassa vuonna 2006 valmistuneet piirustukset, joiden perusteella kalustesuunnittelu aloitettiin. Suunnitelman mitat käytiin kuitenkin vielä lopuksi tarkistamassa kohteessa parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Siikarla kertoo olleensa erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun.

”Palvelu oli joustavaa, reipasta ja ammattitaitoista! Tuotteet toimitettiin silloin, kun oli sovittu. Lisäksi suunnitelmat olivat juuri sitä mitä halusinkin, vaikka annoin lähes vapaat kädet Holmille!”

Remontti eteni Siikarlan mukaan nopeasti. He purkivat vanhan keittiönsä itse, jonka jälkeen AINAn keittiöasentajat saapuivat aloittamaan asennustyöt. Keittiöasentajat asensivat keittiön sillä aikaa, kun Siikarlan perhe oli lomalla, jonka jälkeen perhe pääsi suoraan ihastelemaan uutta keittiötä.

Oli mahtava tulla kotiin, kun kaikki oli valmista”, Siikarla kiittelee.

Lopputulos oli valoisampi, toimivampi ja modernimpi. Erityisen tyytyväinen Siikarla oli keittiönsä uuteen kalusteeseen – aamiaiskaappiin.

”Halusin osan kodinkoneista pois näkyvistä, jotta keittiö olisi siistimpi. Tämän mahdollisti aamiaiskaappi! Kodinkoneiden lisäksi aamiaiskaappiin saa helposti myös muun muassa tee- ja kahvimukit, kulhot sekä aamiaisruoat, kuten murot. Aamiaiskaappi sopii kaltaisellemme lapsiperheelle loistavasti!”

Aamiaiskaapin suuri kapasiteetti mahdollistaa kaiken tarvittavan säilyttämisen yhdessä paikassa, mikä auttaa pitämään keittiön siistinä ja järjestyksessä. Kaapin on myös otettava huomioon perheen tarpeet ja tilan käyttötavat.

Aamiaiskaappi tuo mukanaan myös ergonomisia etuja, sillä kaiken saa kätevästi käden ulottuville ilman turhaa kurottelua. Aamiaiskaappi ei ainoastaan paranna usean keittiön ulkonäköä, vaan tekee myös päivittäisistä rutiineista sujuvampia. Aamiaiskaapin ansiosta keittiössä liikkuminen ja ruoanvalmistus sujuvat aiempaa tehokkaammin.

Aamiaiskaappi on loistava ratkaisun tilan säästämiseen. Pienemmässäkin keittiössä kaapin avulla saadaan enemmän tasotilaa, mikä tekee keittiöstä avaran ja kutsuvan. Aamiaiskaapin monikäyttöisyys ja muunneltavuus saa sen sointumaan helposti keittiön muihin kalusteisiin ja tyyliin, yhtenäistäen ja harmonisoiden tilaa.

Tutustu lopputulokseen

Valitse vaihtoehto