Seuraava

Kevyt keittiöremontti

Kolme askelta kevyen keittiöremontin tekemiseen AINA-keittiöiden kanssa

1. Tutustu AINA-keittiöiden osaamiseen ja palveluihin

Parhaita tapoja toteuttaa kevyt keittiöremontti on kalusteovien vaihtaminen. Keittiössäsi on todennäköisesti erinomaisesti aikaa kestäneet kaappien rungot, mutta ajan saatossa kulumaan päässeet kalusteovet. AINA-keittiöiden ovivalikoimassa on kymmenittäin erilaisia vaihtoehtoja ja yli 8000 sävyn valikoimasta jokainen löytää mieluisen värin. Ovet tehdään aina millimetrin välein juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Kalusteovien lisäksi keittiössä on yksi osa, jonka päivittämällä saa aikaa melkein täydellisen ilmeen muutoksen: keittiön tasot. Olisiko tässä elämänvaiheessa kenties aika hemmotella itseään ylellisellä luonnonkivi- tai kvratsitasolla? Vai kaipaisiko lapsitalouden keittiö pientä piristystä edullisella ja helppohoitoisella laminaatilla?

AINA-keittiöiden toteuttama keittiön ilmeen muutos on myös ekologinen vaihtoehto – keittiö saa lisää käyttöikää uusilla ovilla ja kotimaassa valmistettujen tuotteidemme hiilijalanjälki on pieni.

Lisäksi teemme yhteistyötä markkinoiden luotettavimpien kodinkonevalmistajien kanssa. Siemens studioLine -kodinkoneet saadaan sointumaan täydellisesti remontoidun keittiösi harmoniaan.

 

2. Ota yhteys lähimpään AINA-keittiöt -myymälään

Yhteydenotto on mutkatonta yhteydenottolomakkeen kautta. Ensimmäisessä yhteydenotossa voit halutessasi kertoa meille suunnitelmastasi ja tarpeistasi. Näin osaamme olla varauteneita ensimmäiseen tapaamiseen.

Toisaalta keittiöremontin tiimoilta yhteydenottaminen ei  edellytä suuria valmiita suunnitelmia. Riittää, että osaat kertoa meille visiostasi, niin me pystymme antamaan tarkan hinnan unelmiesi keittiölle ja tarvittaessa fiksun rahoituksen.

AINA-keittiöiden kiintokalusteet valmistetaan Suomessa millimetrin tarkkuudella ja värivalikoimassamme on yli 8 000 sävyä. Henkilökohtaisella ja ammattimaisella palvelulla varmistamme, että saat unelmiesi vastuullisesti keittiön.

Pyrimme aina erinomaiseen asiakaskokemukseen ja haluamme myös jakaa asiakkaidemme tarinoita insipiroidaksemme sinua. Lue tarina Pia Wartiaisen keittiön pintaremontista tai tutustu miten Vesterbackien perheen keittiö suunniteltiin juuri heille toimivaksi kokonaisuudeksi.

 

3. Kurkkaa myös keittiön ulkopuolelle: löydätkö kotoasi muita remppakohteita?

AINA-keittiöiden tuotevalikoimaan kuuluvat myös hanat, altaat, lipastot ja senkit. Mittatilaustyönä toimitettavat kalusteet saadaan valmistettua tarpeidesi mukaan millimetrin välein. Oletko ehtinyt tutustua AINA-keittiöiden WingLine-taitto-oviin? Niiden taakse saa kätkettyä kätevästi esimerkiksi aamiaiskaapin tai pesutornin.

Kalusteovilla kotia päivitettäessä on materiaalivalintojen lisäksi tärkeää huomioida niiden alkuperä ja valmistaja. Valitsemalla vastuullisen ja kotimaisen yrityksen tuotteita, saat kotiisi kestävät kalusteet, joiden valmistuksen joka vaiheessa on panostettu ympäristöystävällisyyteen.

Tutustu blogissa, kuinka paritaloon toteutettiin kokonaisvaltainen viiden huoneen remontti. Oli kyseessä kevyt keittiöremontti tai laajempi kodin ilmeen piristäminen, AINA-keittiöt panostaa aina harmonian saavuttamiseen. Remonteissa ei ikinä tingitä vastuullisen kädenjäljen jättämisestä.

Tiesitkö, että vaihtamalla uusiin energiatehokkaampiin kodinkoneisiin voi kompensoida ison osan remontista syntyneistä päästöistä. Lue lisää AINA-keittiöiden hiilijalanjäljestä.

Valitse vaihtoehto