Skip links

Aamiaiskaapista lapsiperheen
arjen pelastaja

AINA Kokemuksia

Perinteistä ja modernia tyyliä uudiskohteessa

Suvi Siikarla päivitti äskettäin vanhan keittiönsä uuteen. Uudeksi keittiöksi valikoitui AINA-keittiöt.

”AINAlla oli monipuolinen valikoima ja erilaisia ratkaisuja muihin keittiövalmistajiin verrattuna. Kannatan mielelläni myös kotimaista”, Siikarla perustelee valintaansa.

Uuden keittiön suunnittelusta vastasi Pilvi Holm AINA Pori -myymälästä. Keittiöstä oli olemassa vuonna 2006 valmistuneet piirustukset, joiden perusteella kalustesuunnittelu pystyttiin aloittamaan. Suunnitelman mitat käytiin kuitenkin vielä lopuksi tarkistamassa kohteessa.

Siikarla kertoo olleensa erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun.

”Palvelu oli joustavaa, reipasta ja ammattitaitoista! Tuotteet toimitettiin silloin, kun oli sovittu. Lisäksi suunnitelmat olivat juuri sitä mitä halusinkin, vaikka annoin lähes vapaat kädet Holmille!”

Remontti eteni Siikarlan mukaan nopeasti. He purkivat vanhan keittiönsä itse, jonka jälkeen keittiöasentajat saapuivat kohteeseen. He asensivat keittiön sillä aikaa, kun Siikarlan perhe oli lomalla.

”Oli mahtava tulla kotiin, kun kaikki oli valmista”, Siikarla kiittelee.

Lopputulos oli valoisampi, toimivampi ja modernimpi. Erityisen tyytyväinen Siikarla oli keittiönsä uuteen kalusteeseen – aamiaiskaappiin.

”Halusin osan kodinkoneista pois näkyvistä, jotta keittiö olisi siistimpi. Tämä onnistui aamiaiskaapin avulla! Kodinkoneiden lisäksi sinne saa helposti myös muun muassa tee- ja kahvimukit, kulhot sekä aamiaisruoat, kuten murot. Aamiaiskaappi sopii kaltaisellemme lapsiperheelle loistavasti!”