Skip links

Cashback-etu Siemens studioLine -tuotteille

Etusivu / Kampanjat / Siemens ja AINA-keittiöt

Osta neljä Siemens studioLine -tuotetta ja saat rahaa takaisin

Juuri nyt voit saada jopa 600 € takaisin, kun ostat vähintään 4 valinnaista* Siemens studioLine -tuotetta. Rekisteröi itsesi ja tuotteesi My Siemens -palvelussa osallistuaksesi kampanjaan ja saadaksesi palautuksen.

  • Saat 600 € takaisin, kun ostat studioLine induktioAir-liesitasotuulettimen + vähintään 3 valinnaista studioLine-tuotetta.
  • Saat 400 € takaisin, kun ostat vähintään 4 valinnaista studioLine-tuotetta.
Katso lisätiedot ja ohjeet

Näin osallistut kampanjaan:

  1. Osta vähintään 4 valinnaista Siemens studioLine -tuotetta.
  2. Rekisteröi tuotteesi My Siemens -palvelussa.
  3. Saat rahasi takaisin 28 päivän kuluessa.
  4. Nauti tuotteistasi!

Kampanja on voimassa 1.10.-31.12.2023. Tuotteiden toimituksen ja ostosten rekisteröinnin on tapahduttava viimeistään 29.2.2024.

Lue lisää ja rekisteröidy täällä.

* Kampanja koskee kaikkia studioLine tuotteita, lukuunottamatta lisävarusteita tai varustelaatikoita. Kampanjaan kuuluu inductionAir Plus mallit: EX877NX68E, EX807NX68E, ED777FQ25E ja ED877FQ25E.

Katso lisätiedot

AINA-keittiöt ja Siemens tekevät yhteistyötä

Siemens studioLine on valikoima kodinkoneita sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua. Kun valitset studioLine-kodinkoneet, eri tuoteryhmien kodinkoneet sopivat muotoilultaan täydellisesti yhteen muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Jo ruoanvalmistus innovatiivisilla Siemens-kodinkoneilla on nautinto.

Siemensia ja AINA-keittiöitä yhdistää esteettisesti miellyttävä, ajaton ja toiminnalliset vaatimukset täyttävä muotoilu, joka on tehty juuri suomalaisten tarpeisiin sopivaksi.

Tutustu tuotteisiin

Siemens inductionAir Plus – induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi asentaa liesituuletinta? Siemens inductionAir Plus yhdistää kahden tuotteen parhaat puolet: ylivoimaisen flexInduction-keittotason ja tehokkaan liesituulettimen.

Tämän yhdistelmän ansiosta saat enemmän valinnanvaraa luoda unelmiesi keittiön. Siemens inductionAir Plus sopii kaikkiin keittiöihin ja erilaisiin asennusvaihtoehtoihin. Voit asentaa sen keittiösaarekkeeseen, ikkunan eteen tai keittiöön, jossa katto on poikkeuksellisen korkea tai vino.

Tutustu tuulettimeen

Kauneutta päivittäiseen elämään

Uusi iQ700-uuni ei ole vain älykäs. Se on ainutlaatuinen design-tuote. Kaikki reunat, muodot ja mitat on sovitettu toisiinsa täydellisesti, jotta päivittäisestä elämästäsi tulisi kerralla helpompaa ja kauniimpaa. Uusi iQ700-uuni on tehty sekä imartelemaan makuasi, miellyttämään silmiäsi että herättämään kaikki aistisi.

Tutustu uuden iQ700-uunin älykkäisiin ominaisuuksiin. Ja vie ruoanlaittotaitosi seuraavalle tasolle. Ruskista ruoka makusi mukaan. Tarkista ruoan tila puhelimella. Nauttien samaan aikaan illasta ystävien kanssa. Älyuuni tarkistaa ruokasi täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

Tutustu uuneihin

Haasta studioLine 150 päivää

Haluamme, että olet tyytyväinen hankintaasi ja teemme ainutlaatuisen tarjouksen, jonka ansiosta voit testata studioLine-kodinkonetta. Saat 150 päivän palautusoikeuden tuotteellesi. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröidä itsesi ja studioLine-kodinkoneesi My Siemens -ohjelmaan ja hakea palautusta 150 päivän kuluessa ostopäivästä.

My Siemens on ilmainen asiakasklubi. Kaikki mikä liittyy Siemens-kodinkoneisiisi kerätään My Siemensiin, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeet, lisävarusteet – kaikki tiedot yhdessä paikassa.

Lue lisää

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Tutustu asiakaskokemuksiin

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kaipaisiko keittiösi tai muut kotisi tilat päivittämistä? Varaa maksuton suunnitteluaika nyt. Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika