Skip links

Cashback-kampanja Siemens astianpesukoneille

Etusivu / Kampanjat / Siemens ja AINA-keittiöt

Saat rahaa takaisin ostamalla astianpesukoneen ja liittämällä sen Home Connect-sovellukseen

Kampanja-aika 1.9–31.12.2022. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 15.2.2023 mennessä. Kampanja koskee kaikkia Siemens-astianpesukoneita sarjoista iQ300, iQ500 ja iQ700. Cashback-palautussummat vaihtelevat sarjasta riippuen:

  • iQ300 30 €
  • iQ500 60 €
  • iQ700 100 €
Katso lisätiedot ja ohjeet

AINA-keittiöt ja Siemens tekevät yhteistyötä

Siemens-kodinkoneet inspiroivat uutta elämäntapaa. Täydellinen ja viimeistelty kodinkone muodoiltaan sekä toiminnoiltaan täydentää kotisi sisustusta. Tutustu kodinkoneisiin, jotka muuttavat sekä kotisi että elämäsi.

Siemensia ja AINA-keittiöitä yhdistää esteettisesti miellyttävä, ajatonta ja toiminnallisia vaatimuksia täyttävä muotoilu, joka on tehty juuri suomalaisten tarpeisiin sopivaksi.

Lataa sovellus

Olipa sinulla minkälainen Home Connect -toiminnolla varustettu astianpesukone tahansa, ladattavissa on useita erilaisia ohjelmia – täysin ilmaiseksi.

Kuvittele, että olet saanut lahjaksi kauniit viinilasit, joita olit toivonut. Etkä malta odottaa, että voit kutsua ystäväsi testaamaan niitä. Mutta voi harmi, niitä ei voi laittaa astianpesukoneeseen, koska ohjelmat ovat liian kuumia tai veden huuhtelu on liian voimakas. Ei hätää. Tarkista Home Connect ja lataa uusi, mukautettu pesuohjelma, joka sopii täydellisesti viinilasien hellävaraiseen pesuun. Nauti illastasi ja anna Siemensin tiskata puolestasi.

Etädiagnostiikka

Kun astianpesukone on kytketty Home Connectiin, tuki on käden ulottuvilla. Home Connect ilmoittaa sinulle ohjelmapäivityksistä ja ladattavista ominaisuuksista.

Vakuutamme myös, että Siemens rakentaa kodinkoneet kestämään. Jos jokin on vialla, huoltoteknikkomme voivat sovelluksen kautta kirjautua sisään ja diagnosoida ongelman. He voivat joko auttaa sinua ratkaisemaan ongelman saman tien, tai sitten he sopivat kanssasi, milloin Siemens-huoltoteknikko tulee käymään luonasi. Älykästä, vai mitä?

Älykäs ohjelma

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka puhtaita astiat todella ovat, kun ohjelma on valmis? Tai ärsyttääkö sinua märkä salaattikulho ja märät ruokailuvälineet? Home Connect -sovelluksessa voit nyt arvioida ohjelmat! Jos olet tyytyväinen tai tyytymätön tulokseen, arvioi se hymiöllä sovelluksessa. Astianpesukone tallentaa arviosi ja tekee toiveidesi mukaiset säädöt seuraavaksi kerraksi.

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Tutustu asiakaskokemuksiin

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kaipaisiko keittiösi tai muut kotisi tilat päivittämistä? Varaa maksuton suunnitteluaika nyt. Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika