Skip links

Cashback-kampanja Siemens-keittotasotuulettimille

Etusivu / Kampanjat / Siemens ja AINA-keittiöt

Saat rahaa takaisin, kun ostat Siemens-induktiotason integroidulla liesituulettimella

Saat jopa 300 € takaisin, kun ostat Siemens studioLinen inductionAir Plus-tuotteen. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä itsesi ja tuotteesi My Siemens-palveluun.

Kampanja-aika 1.4–30.6.2023. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 31.8.2023 mennessä.

Cashback-palautussummat vaihtelevat sarjasta riippuen:

  • iQ700 studioLine-keittotasotuulettimet 300 €
  • iQ500 studioLine-keittotasotuulettimet 250 €
Katso lisätiedot ja ohjeet

AINA-keittiöt ja Siemens tekevät yhteistyötä

Siemens studioLine on valikoima kodinkoneita sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua. Kun valitset studioLine-kodinkoneet, eri tuoteryhmien kodinkoneet sopivat muotoilultaan täydellisesti yhteen muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Ruoanvalmistus innovatiivisilla Siemens-kodinkoneilla on nautinto.  

Siemensia ja AINA-keittiöitä yhdistää esteettisesti miellyttävä, ajaton ja toiminnalliset vaatimukset täyttävä muotoilu, joka on tehty juuri suomalaisten tarpeisiin sopivaksi.

Tutustu tuotteisiin

Siemens inductionAir Plus – induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi asentaa liesituuletinta? Siemens inductionAir Plus yhdistää kahden tuotteen parhaat puolet: ylivoimaisen flexInduction-keittotason ja tehokkaan liesituulettimen. Tämän yhdistelmän ansiosta saat enemmän valinnanvaraa luoda unelmiesi keittiön. Siemens inductionAir Plus sopii kaikkiin keittiöihin ja erilaisiin asennusvaihtoehtoihin. Voit asentaa sen keittiösaarekkeeseen, ikkunan eteen tai keittiöön, jossa katto on poikkeuksellisen korkea tai vino.

Haasta studioLine 150 päivää

Haluamme, että olet tyytyväinen hankintaasi ja teemme ainutlaatuisen tarjouksen, jonka ansiosta voit testata studioLine-kodinkonetta. Saat 150 päivän palautusoikeuden tuotteellesi. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröidä itsesi ja studioLine-kodinkoneesi My Siemens -ohjelmaan ja hakea palautusta 150 päivän kuluessa ostopäivästä.

My Siemens on ilmainen asiakasklubi. Kaikki mikä liittyy Siemens-kodinkoneisiisi kerätään My Siemensiin, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeet, lisävarusteet – kaikki tiedot yhdessä paikassa.

Nyt liesituulettimesta on tullut myös ilmanraikastaja

Kuten ehkä jo tiedät, cleanAir-aktiivihiilisuodatin poistaa yli 90 % ruoankäryistä. Nyt uudet Siemens inductionAir Plus -keittotasot integroidulla liesituulettimella ovat varustettu uudella cleanAir Plus -suodattimella (huoneilmaan palauttavana), joka poistaa huoneilmasta myös siitepölyn ja allergeenit. CleanAir Plus-suodattimet ja liitoskappale ovat mukana inductionAir-keittotasojen pakkauksessa.

CleanAir Plus-suodatin poistaa tehokkaasti yli 99 % siitepölystä sekä sisäilman allergeeneistä. Siitepölykautena voit käyttää liesituuletinta ilmanraikastajana.

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Tutustu asiakaskokemuksiin

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kaipaisiko keittiösi tai muut kotisi tilat päivittämistä? Varaa maksuton suunnitteluaika nyt. Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika