Seuraava

Keittiöremontin hinta

Näin voit vaikuttaa keittiöremontin hintaan omilla valinnoillasi

Kokosimme tietopaketin keittiöremontin budjetista ja siitä, millaiset asiat vaikuttavat keittiöremontin hintaan. AINA-keittiöt on aina yksilöllinen valinta. Kalusteet tehdään mittatilaustyönä ja värivalikoima kattaa yli 8000 sävyä, eikä tämä tarkoita automaattisesti kallista.

Mistä remontin hinta muodostuu?

Keittiöremonttia suunnitellessa täytyy ensin muodostaa selkeä näkemys siitä, mitä osa-alueita keittiöstä lähdetään remontoimaan. Ammattilaisen kanssa laaditussa suunnitelmassa vastaan ei tule matkan varrella yllätyksiä.

Omaan kotiin keittiöremontti tehdään yleensä vain kerran, joten on tärkeää, että rahallisesti suuressa panostuksessa on mukana luotettava kalustetoimittaja. AINA-keittiöiden taustalla yhdistyy kotimainen huippuosaaminen niin Lapinlahden tehtaalla kuin paikallisissa jälleenmyyjissä.

Paljonko keittiöremontti maksaa? Tämä kysymys on monen huulilla ja vastauksia on yhtä monta kuin remonttiakin. Yleisesti voidaan sanoa, että ilman rakeenteellisia muutoksia keittiön ilmettä voi uudistaa mittatilaustyönä tehdyillä kaapinovilla ja uusilla tasoilla alkaen muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin. Hinta riippuu luonnollisesti paljon keittiön koosta.

Päivitetty keittiö vaikuttaa koko kodin yleisilmeeseen sekä asunnon jälleenmyyntiarvoon, joten tämä on ehdottomasti viisas sijoitus!

Mittatilaus ei tarkoita automaattisesti korkeaa hintaa – lue lisää

Mitkä asiat vaikuttavat keittiöremontin hintaan?

Perusteellisemmassa keittiöremontissa hintahaitari kasvaa, sillä huomioitavia asioita on enemmän. Tiivistetysti eniten hintaan vaikuttaa rakenteelliset muutokset, materiaalivalinnat, kodinkoneet ja asennustyöt.

Yksi olennaisesti hintaan vaikuttavista päätöksistä on, että remontoidaanko keittiö samaan muotoon edelliseen nähden. Budjetin suunnittelussa kannattaa miettiä, onko omat toiveet mahdollista toteuttaa ilman suurempia sähkö- ja putkitöitä.

Selkeän budjetin laatiminen helpottaa materiaalien valinnassa. Graniitti- ja kvartsitasot voivat olla neljä tai viisi kertaa kalliimpia verrattuna laminaattitasoon. Kannattaa kuitenkin muistaa, että yksi tasomateriaali ei ole absoluuttisesti parempi kuin toinen.

Tärkeintä on miettiä omien mieltymysten ja keittiön käyttötarpeen suhdetta. Kivitasoja valittaessa lähtökohtana keittiön hinnalle tulee asettaa yli 10 000 euroa.

Lue lisää AINA-keittiöiden tasomateriaaleista

AINA-keittiöiden kiinteät hinnat kertovat luotettavuudesta

AINA-keittiöiden hinnat ovat aina kohdallaan. Toisin sanoen meillä ei ole alennusmyyntejä. Se on hyvä asia, sillä läpinäkyvällä ja kiinteällä hinnoittelulla voit olla varma, että saat samaa taattua laatua remontin ajankohdasta riippumatta.

Voit suunnitella keittiöremonttiasi kaikessa rauhassa tiedostaen, että sopivalla budjetilla tulet aina saamaan vain parasta laatua. Keittiöidemme hinnoittelu kertoo materiaalien laadusta ja luotettavuudesta, sekä palvelumme tasosta.

Kannamme suurta ylpeyttä keittiöidemme kotimaisesta valmistuksesta Lapinlahden tehtaallamme. Kotimaisen työn tukeminen ei ole meille pelkästään arvokysymys. Suomeen sijoitettu tuotanto on kustannustehokasta, kun rahdista ja varastoinnista ei synny kuluja. Näin AINA-keittiöiden hinnat pysyvät hyvin kilpailukykyisenä.

Lue lisää, miksi valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi

Keittiöremontin rahoitus

AINA-keittiöiden asiakkaana sinulla on mahdollisuus OP-rahoitukseen joka voi olla suuruudeltaan 2 500€–50 000€. Luoton korko määräytyy OP Prime -koron mukaan. Luotolla ei ole perustamismaksua. OP lisää laskuun kuukausittaisen laskutuspalkkion.

Joustavalla lyhennysajalla voit aloittaa takaisinmaksun 170 euron minimilyhennyksellä. Esimerkiksi 10 000 euron luotosta tulisi takaisin maksettavaaa kokonaisuudessaan noin 13 000 euroa.

Tutustu tarkemmin rahoitusvaihtoehtoihin

Kotitalousvähennys keittiöremontista

Keittiön remontoinnista kannattaa aina hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on 40 prosenttia tehdyn työn hinnasta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Materiaaleista ja matkakuluista ei voi saada kotitalousvähennystä. Enimmäismäärä kotitalousvähennykselle vuonna 2023 on 2 250 euroa ja vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Lisää tietoa remontoijan kotitalousvähennyksestä

Valitse vaihtoehto