Seuraava

Keittiön 3D-suunnitelma on korvaamaton apu

Keittiötä suunnitellessa kannattaa hyödyntää realistisia 3D-kuvia, joiden avulla on helppo kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja nähdä, miltä valmis keittiö tulisi näyttämään.

 

Toimivan keittiön arvon huomaa päivittäisessä käytössä

AINA-keittiöiden keittiön 3D-suunnitelma tarjoaa keinon päästä hahmottamaan unelmiesi keittiön toimivuutta jo suunnitteluvaiheessa. 3D-suunnitelmassa on tarkoitus yhteensovittaa keittiösi mitat toiveidesi mukaisiin toiminnallisuuksiin. Ammattitaitoisen suunnittelijamme kanssa voit leikitellä erilaisilla pohjaratkaisuilla, väreillä, ovimalleilla, vetimillä ja tasoilla.

Uutta keittiötä suunnitellessa kannattaa ensisijaisesti huomioida säilytystilan riittävyys, kalusteiden järjestys ja valaistus. Konkreettisesti keittiössä työskentelyä helpottavien asioiden ollessa kunnossa, on vuorossa materiaalien valinta. Myös keittiön ergonomiaan kannattaa kiinnittää huomiota. Hyvää ergonomiaa voidaan lisätä esimerkiksi kodinkoneiden fiksulla sijoittelulla.

Tärkeintä keittiön suunnittelussa on kattava lista toiveista ja visioista, mitä omalta uudelta keittiöltä kaipaa. Arkea helpottavat ratkaisut tekevät ruoanlaitosta vaivatonta ja keittiöstä viihtyisän. AINA-ammattilaisten käsissä kaikki toiveesi huomioidaan ja sinulle räätälöidään toimivimmat ratkaisut. 3D-mallin avulla näet konkreettisesti, miltä unelmiesi keittiösi tulee näyttämään ja sen avulla herätetään keskustelua suunnittelusta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Mitä keittiön suunnittelupalaverissa tapahtuu?

Suunnittelupalaverin voi toteuttaa kasvotusten AINA-keittiöiden myymälässä, joita on kymmeniä ympäri Suomen. Voit etsiä lähimmän AINA-myymälän tästä. Suunnittelupalaverin voidaan toteuttaa myös etänä tietokoneella tai älylaitteella. Vaikka olisit ensikertalainen keittiön suunnittelupalaverissa, saamme yhdessä keskustelemalla varmasti synnytettyä konkreettisia askelia kohti unelmiesi keittiön toteutumista.

Varaamalla maksuttoman suunnitteluajan, otat ensiaskeleet eteenpäin keittiöhaaveesi tuomisessa todellisuuteen. Tuo tapaamiseen mukanasi tilan mitat, listaus toiveistasi ja ajatuksia sinua inspiroivista ideoista. Tapaamisessa käymme yhdessä läpi toiveesi ja budjettisi sekä mietimme oikeat vaihtoehdot juuri sinun tarpeidesi pohjalta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tapaamisessa saat myös 3D-suunnitelman, tuoteluettelon, hintatarjouksen ja arviot lisäpalveluista, kuten asennuspalveluista, jotka voisivat helpottaa arkeasi. 3D-kuvien avulla näet konkreettisesti, millaiselle toiveidesi mukainen mukainen keittiö tulisi näyttämään. 3D-mallinnuksen ehdoton etu on, että se antaa mahdollisuuden suunnitella erilaisia ratkaisuja ja kokeilla rohkeitakin valintoja ennen lopullisia päätöksiä.

Lue tarkemmin, mistä keittiöremontin hinta koostuu

 

Miten AINA-keittiöt poikkeaa kilpailijoistaan?

Pidämme äärimmäisen korkeassa arvossa onnistunutta asiakaskokemusta. AINA-keittiöt ovat tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä. Keittiökalusteemme tulevat tehtaaltamme Lapinlahdella.

AINA-keittiön suunnittelun lähtökohtana pidetään aina sinun toiveitasi. Vakiomittaisten kalusteiden lisäksi toteutamme millin tarkkuudella mittatilauskalusteita, mikä mahdollistaa juuri sinulle personoidun keittiön suunnittelun. Yli 8000 sävyn värivalikoimastamme löytyy toiveitasi vastaava ratkaisu.

Luotamme omaan työhömme ja laadun varmistamiseksi tarjoamme aina mahdollisuuden oman asentajamme palveluun, jolla varmistat, että keittiösi on asennettu täsmälleen niin kuin suunnitelmissa on hahmoteltu. Annamme työllemme ja tuotteillemme kattavan takuun. Voit perehtyä tarkemmin takuisiimme täältä.

Teemme toiminnastamme läpinäkyvää ja haluamme tarjota keittiön remontointia kanssamme harkitseville kokemuksia kanssamme työskentelystä. Olemme blogissamme antaneet äänen asiakkaillemme, jotka ovat halunneet jakaa remonttikokemuksensa AINA-keittiöiden kanssa.

Lue 12+1 syytä valita AINA-keittiö kalustetoimittajaksi

 

Tutustu kattaviin asiakaskokemustarinoihin blogissamme:

Valitse vaihtoehto