Seuraava

Nina Toivolan keittiö- ja kylpyhuoneremontti

Nina Toivola valitsi 60-neliöisen kerrostalokaksionsa keittiön ja kylpyhuoneen remontin toteuttajaksi AINA-keittiöt. Hän löysi AINAn perinteisesti googlaamalla.

”AINA-keittiöiden nettisivut vakuuttivat minut. Ne näyttivät tosi hyviltä ja raikkailta”, Toivola kertoo.

Toivola jätti nettisivujen kautta yhteydenottopyynnön, ja häneen oltiin pian yhteydessä AINA-keittiöiden taholta.

Lopullisen päätöksen valinnasta sinetöi AINAn hyvä valikoima. Toivolan mukaan sieltä oli helppo löytää itselleen mieluisa keittiö ja kylpyhuone.

”Tarjolla oli myös eri hintaisia keittiöitä. Näin tiesin, että pysyisimme budjetissani.”

Toivola oli tehnyt alustavan suunnitelman remontistaan. Häntä lähti auttamaan AINA Porin suunnittelija Pilvi Holm.

Toimiva keittiö, jossa on hyvä työskennellä

Tuomiston visiota uudesta toimivasta keittiöstä lähti toteuttamaan yhdessä hänen kanssaan AINA-keittiöiden suunnittelija Katja Laanti. Yhteistyö sujui saumattomasti, informaatio kulki ja aikataulut joustivat, kun esimerkiksi putkiremontti sitä vaati.

“Laantista huomasi heti, että hän todella nautti työstään – hän oli ihan liekeissä päästessään suunnittelemaan ja toteuttamaan keittiötäni!”

“Laanti tiesi joka kerta, mitä tarkoitin tai halusin, kun kerroin ajatuksistani. Välillä ideoitani ei ollut mahdollista toteuttaa, mutta hän osasi aina tarjota toteutettavissa olevan vaihtoehdon tilalle. Laantille pystyi tarvittaessa myös sanomaan suoraan, jos jokin ehdotus ei miellyttänyt.”

Tuomiston uusi keittiö on itse asennettu ja lopputulos hänen visionsa mukainen. Keittiön kalusterungot ovat mustat ja massiivipuutasot vahattua vaaleaa tammea. Välitilaan on valittu Lumi-välitilalasi. Keittiössä on käytetty kolmea eri ovea: himmeää mustaa Simple-ovea, cappuccinon väristä Alice-ovea sekä yläovissa SlideLine M -liukuovia.

Keittiöstä löytyy myös Tuomiston toivomia toimivuutta parantavia elementtejä. Niitä ovat esimerkiksi integroitu jääkaappipakastin, sisälaatikot laatikostoissa, ulosvedettävä maustekaappi sekä ulosvedettävä jätelajittelu.

“Keittiössä on nyt hyvä työskennellä, ja siellä tekee erittäin mielellään ruokaa. Haluan myös hoitaa sitä ja pitää sen siistinä.”

“Kokonaisuus on erittäin näyttävä. Tykkään kutsua sukulaisia ja ystäviäni kylään, ja kun he näkivät uuden keittiön ensimmäisen kerran, he sanoivat ‘vau!’”, Nina hehkuttaa.

Tutustu lopputulokseen

Valitse vaihtoehto