Seuraava

Selkeästä visiosta uusi, toimiva keittiö

Katariina Tuomisto

Katariina Tuomistolla oli mielessään selkeä visio uudesta keittiöstä. Kun hänen kerrostalokolmioonsa oli tulossa putkiremontti, visiota päätettiin lähteä toteuttamaan.

Tuomiston vanha keittiö oli alkuperäisessä vuonna 1969 valmistuneessa kunnossa. Nyt haaveissa oli musta ja symmetrinen toimiva keittiö, joka on suunniteltu mahdollisimman käteväksi ja jossa on mahdollisimman paljon säilytystilaa.

Tuomisto tutustui AINA-keittiöihin Habitare-messuilla. Hän ihastui heti ensisilmäyksellä messuilla esillä olleeseen keittiöön – erityisesti sen liukuoviin.

“Ajattelin, että tuossa ovat nyt juuri sellaiset ovet kuin olen aina halunnut!”

Tuomisto oli pyytänyt tarjouksia useilta eri keittiötoimittajilta, mutta alkaessaan käydä asioita läpi AINA-keittiöiden kanssa, hän tuli koko ajan entistä enemmän vakuuttuneemmaksi siitä, että keittiö tilattaisiin juuri heiltä.

“AINA-keittiöiltä löytyivät ratkaisut kaikkiin ongelmiini. Esimerkiksi tila, johon keittiön oli tarkoitus tulla, oli haastava. Se oli kapea, ja siinä piti huomioida niin ikkunoiden, pattereiden kuin ilmanvaihtohorminkin paikat. Kaappien mittoja piti siis olla mahdollista muokata.”

AINA-keittiöiden hinta oli myös erittäin kilpailukykyinen.”

Toimivassa keittiössä on hyvä työskennellä

Tuomiston visiota uudesta toimivasta keittiöstä lähti toteuttamaan yhdessä hänen kanssaan AINA-keittiöiden suunnittelija Katja Laanti. Yhteistyö sujui saumattomasti, informaatio kulki ja aikataulut joustivat, kun esimerkiksi putkiremontti sitä vaati.

“Laantista huomasi heti, että hän todella nautti työstään – hän oli ihan liekeissä päästessään suunnittelemaan ja toteuttamaan keittiötäni!”

“Laanti tiesi joka kerta, mitä tarkoitin tai halusin, kun kerroin ajatuksistani. Välillä ideoitani ei ollut mahdollista toteuttaa, mutta hän osasi aina tarjota toteutettavissa olevan vaihtoehdon tilalle. Laantille pystyi tarvittaessa myös sanomaan suoraan, jos jokin ehdotus ei miellyttänyt.”

Tuomiston uusi keittiö on itse asennettu ja lopputulos hänen visionsa mukainen. Keittiön kalusterungot ovat mustat ja massiivipuutasot vaaleaa tammea. Välitilaan on valittu Lumi-välitilalasi. Keittiössä on käytetty kolmea eri kalusteovea: himmeää mustaa Simple-ovea, cappuccinon väristä Alice-ovea sekä yläovissa SlideLine M -liukuovia.

Keittiöstä löytyy myös Tuomiston toivomia toimivuutta parantavia elementtejä. Niitä ovat esimerkiksi integroitu jääkaappipakastin, sisälaatikot laatikostoissa, ulosvedettävä maustekaappi sekä ulosvedettävä jätelajittelu.

“Keittiössä on nyt hyvä työskennellä, ja siellä tekee erittäin mielellään ruokaa. Haluan myös hoitaa sitä ja pitää sen siistinä.”

“Kokonaisuus on erittäin näyttävä. Tykkään kutsua sukulaisia ja ystäviäni kylään, ja kun he näkivät uuden keittiön ensimmäisen kerran, he sanoivat ‘vau!’”

Suosittelisiko Tuomisto AINA-keittiöitä myös muille keittiöremonttia suunnitteleville?

“Ehdottomasti suosittelisin! AINA-keittiöiltä saa juuri sellaisen keittiön kuin haluaa. He osaavat myös tarjota uusia ideoita ja vaihtoehtoja.”

“Koen, että olen saanut itselleni toimivan ja laadukkaan keittiön.”

Tuotetiedot

Kalusterungot: musta
Ovet: Simple (himmeä musta) ja Alice (cappuccino) sekä yläovissa Slide Line M -liukuovet
Tasot: massiivipuutaso (vaalea tammi)
Vetimet: 026628
Välitila: Lumi-välitilalasi
Muut tuotteet: integroitu jääkaappipakastin, sisälaatikot laatikostoissa, ulosvedettävä maustekaappi sekä ulosvedettävä jätelajittelu

Tutustu lopputulokseen

Valitse vaihtoehto