Tule tutustumaan AINA-myymäläämme ja palveluihimme. Myymälässä on monipuolisesti esillä erilaisia kalustekokonaisuuksia ja materiaalivaihtoehtoja. AINA-keittiöt Hyvinkäällä sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta vahvalla kokemuksella. Neuvomme ja opastamme sinua kaikissa kiintokalustehankinnoissa niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin kodin säilytyksessäkin. Pyrimme huomioimaan jokaisen yksityiskohdan ja uskomme, että resepti täydelliseen keittiöön piilee yhteistyössä asiakkaan ja ammattitaitoisen suunnittelijan kanssa.

AINA-keittiöiden poikkeuksellisen laaja materiaalivalikoima on tehnyt ison vaikutuksen kauppias Tanja Spönlaan, joka on tehnyt alalla töitä jo yli kaksikymmentä vuotta. ”Kalusteiden mittamuuntuvuus on täysin omaa luokkaansa. Toisinaan on haastavia kohteita, joissa tarvitaan erilaista mitoitusta ja AINA-keittiöiden tuotteilla se onnistuu helposti. Ja se on mahtavaa, että voidaan tehdä keittiöistä himmeäpintaisia, puolikiiltäviä tai kiiltäviä, ihan asiakkaan maun mukaan”, iloitsee Tanja.

Todellakin AINA-keittiöiltä löydät laadukkaat keittiökalusteet ja kylpyhuonekalusteet sekä muut kodin säilytysratkaisut yli 8000 sävyssä. Kodin kiintokalusteet aina mittatilaustyönä millimetrin välein, joustavasti jokaiseen kotiin ja jokaisen budjetille. Meille kotimainen laatu on ykkösasia. Kalusteemme valmistuvat Lapinlahden tehtaallamme huolellisen työn tuloksena. Tehtaamme on tunnettu myös korkeasta toimitusvarmuudesta.

AINA-keittiöt Hyvinkää tarjoaa kokonaisvaltaisia ”avaimet käteen” -remontteja pitkällä paikallisella kokemuksella. Myös kevyemmät ovien vaihdot mittatilauksena onnistuvat. Koko laaja ovivalikoimamme on käytettävissä myös ovivaihdoissa. Lisäksi samalla voidaan uusia tasot, allas, kenties laatikostoja kaappien sijaan ja valot asiakkaan niin halutessa.

Suunnittelemme ja toimitamme kokonaisuuksia myös ammattiasiakkaille ja uudisrakentajille vahvalla osaamisella.

Palvelemme Hyvinkään ja Riihimäen alueen asiakkaita sekä laajasti lähikunnissa. Teemme myös tapaamisia asiakkaan kotona. Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Willaa vastapäätä Torikadun mäessä. Käynti myymälään on esteetön.

Tehdään unelmistasi totta, varaa suunnitteluaikasi!

Aukioloajat

Ma-to klo 10-17
Pe 10-15
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Dreams Design Oy
Torikatu 6-8
05800 Hyvinkää
tanja.sponla@ainakeittiot.fi
050 394 7554

AINA – harmoniaa kotiisi

AINA-keittiöt valmistetaan Lapinlahdella Mellanon kalustetehtaalla. AINA-keittiöiltä löydät Suomen laajimman valikoiman kodinkalusteitakeittiöön,kylpyhuoneeseenja muuhunkodin säilytykseen. Yli 60 erilaistaovimallia, laajavedin– jatasovalikoimasekä 8000 eri värisävyä takaavat toiveidesi mukaisen ilmeen. Teemme kaiken aina mittatilaustyönä, joustavasti jokaiseen kotiin ja jokaisen budjetille. Tarjoamme kattavantakuunja hyvätrahoitusvaihtoehdot.

Tutustu ainan tarinaan

10 upeaa syytä valita AINA 

 • Mittatilaustyönä millimetrin välein
 • Yli 8000 värisävyä
 • Kotimainen
 • Yksilöllinen
 • Paras palvelu
 • Erinomainen hinta-laatu-suhde
 • Ekologinen ja vastuullinen
 • Luotettava ja sujuva toimitus
 • Huoleton asennuspalvelu
 • Kattava takuu

Varaa maksuton suunnitteluaika 

Varaa maksuton suunnitteluaika ja ota ensimmäinen askel kohti unelmaasi! Se ei sido sinua vielä mihinkään. Maksuton suunnitteluaika antaa ideoita, oli mielessäsi sitten keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistaminen tai parempien säilytysjärjestelmien löytäminen kotiisi.

Suunnitteluaika kannattaa varata, vaikka keittiön remontointi olisi vasta haaveissa – tai haluaisit vasta tiedustella vaihtoehdoista tai hintahaarukasta.

Maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €) sisältää:

 • Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
  Tarvekartoitus, ideointi ja mittaus
 • Suunnittelijasi esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaan
 • Budjettilaskelma eri osa-alueista ja tarkka tarjouslaskelma
 • 3D-havainnekuva suunnitelmasta

  Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme selkeän ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä.