Skip links

Ovien vaihdolla uutta ilmettä keittiöön ilman remonttia

Etusivu / Valitse-AINA

Ovien vaihto on ekoteko

Aina keittiöön ei tarvita kokonaisvaltaista ja kallista remonttia, vaan pelkällä ovien vaihdolla voidaan helposti uudistaa keittiön ilmettä. Jos vaikkapa keittiösi rungot ovat edelleen hyväkuntoiset ja vain pinnat ovat kuluneet, voit helposti päivittää kodin ilmettä vaihtamalla vain kaappien ovet. Pieni pintaremontti keittiöön on myös ekologinen teko, kun kaikkia materiaaleja ei tarvitse laittaa uusiksi ja vanhaa voidaan hyödyntää. Lue lisää ekologisesta pintaremontista alta.

Lue lisää ekologisesta pintaremontista

Pienellä pintaremontilla moderni keittiö

AINA-keittiöt muunsi suunnittelija Pia Wartiaisen vanhan keittiön tähän päivään pienellä pintaremontilla. Uusiksi keittiössä laitettiin aikaa nähneet pintamateriaalit sekä osa kodinkoneista. Itsekin suunnittelijana toimivalla Wartiaisella oli selkeä ajatus siitä, minkälaisen muutoksen hän halusi keittiöönsä ja AINA-keittiöiden näkemykset sekä materiaalivaihtoehdot vastasivat näitä vaatimuksia. Wartiaiselle kotimaisten materiaalien lisäksi AINA-keittiöiltä saatavat erikoismittaiset ovet ja etusarjat sekä niiden värivaihtoehdot olivat avainasemassa koko keittiön muutoksessa.

Lue lisää keittiöuudistuksesta

AINA – harmoniaa kotiisi

AINA-keittiöt valmistetaan Lapinlahdella Mellanon kalustetehtaalla. AINA-keittiöiltä löydät Suomen laajimman valikoiman kodinkalusteita keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen. Yli 60 erilaista ovimallia, laaja vedin- ja tasovalikoima sekä 8000 eri värisävyä takaavat toiveidesi mukaisen ilmeen. Teemme kaiken aina mittatilaustyönä, joustavasti jokaiseen kotiin ja jokaisen budjetille.

Lue AINAn tarina

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Asiakaskokemuksia

Varaa maksuton suunnitteluaika

Varaa nyt maksuton suunnitteluaika keittiösi uuden ilmeen päivitykseen! Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään, mutta pääset näkemään, mille keittiösi voisi näyttää. Halutessasi mietimme myös uusia säilytysratkaisuja ja toiminnallisuutta lisääviä mekanismeja.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika