Skip links

WingLine taitto-ovilla toteutettu Mungolife-kodinhoitohuone

Mungolife bloggaaja Anna Pastakin kodinhoitohuoneesta tuli kaunis, käytännöllinen ja tilava. Kodinhoitohuone toteutettiin samalla ilmeellä kuin Mungolife-keittiö. Raami-ovet Vaalean usvan sävyssä, oviin valittiin myös samat vetimet kuin keittiöön. Kalusteratkaisuilla haluttiin toteuttaa simppeli, tilaa säästävä ja käytännöllinen muodostelma. Oikealle seinustalle laitettiin siihen sopivan mittainen korkea kaappi, joka ei ole kovin syvä huoneen tilan vuoksi, mutta korkea ja sellainen, mihin mahtuu erittäin hyvin esimerkiksi korkeat maljakot ja muut sellaiset, joille ei ole liiaksi tilaa muualla.

Annan kodissa on myös kuraeteinen, jonne Anna päätti siirtää myös pyykkipisteen, joten tämä kodinhoitohuone toimii keittiön ja kylpyhuoneen täyttövarastona ja säilytysratkaisuna esineille, joita tarvitaan arjessa harvemmin. Annan toiveena oli saada kaikki siististi piiloon ovien taakse, eikä hän halunnut yhtään ylimääräistä tasotilaa keräämään turhaa tavaraa johon alkaa helposti kasautumaan kaikenlaista.

WingLine-taitto-ovet avautuvat pehmeästi ja sulavasti. Anna valitsi WingLine-taitto-ovet siksi, että ne vievät vähän tilaa ja kodinhoitohuoneessa mahtuu toimimaan, vaikka ovet olisi auki.
”Jos nyt tulen kädet täynnä kodariin, riittää kevyesti liu’uttaa ovea yhteen suuntaan ja sit saa käsiä tyhjäksi sinne, eikä tarvii varoa tiellä olevia isoja aukeavia ovia tai avata ja sulkea ovia välissä, että mahtuu liikkumaan pienessä tilassa. Ihan mielettömän kivat noi ovet!” Anna kertoo tunnelmistaan uudessa kodinhoitohuoneessaan.

WingLine taitto-ovet voi toteuttaa kaikilla AINAn ovimalleilla ja tietysti 8000 eri sävyssä.

Varaa maksuton suunnitteluaika