Keittiösuunnittelu Seinäjoki - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Seinäjoki

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Seinäjoki


Keittiösuunnittelu Seinäjoki

AINA Seinäjoki

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kiinteät kaapistot – inspiroidu kattavasta mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! Meiltä saat kaiken suunnittelusta asennukseen jopa 2 viikossa. Aina kalustaa kotisi Seinäjoen lisäksi kaikkialla Etelä-Pohjanmaalla: esim. Ylistarossa, Nurmossa, Kauhavalla, Lapualla, Kuortaneella ja Alavuksella.

Aina Seinäjoki -myymälästä löydät inspiraatiota kohteeseen kuin kohteeseen.

Ammattitaitoa vuosikymmenten ajalta, mutta silti ajan hermolla.

Ilkka Hakamäen asiakkaana saat järkiratkaisut kaikkiin kodin tiloihin, valikoimalla sinulle sopivimman tyylin. Olli Hakamäki on suunnitellut keittiöitä jo silloin, kun muut vasta aikoivat alalle. Pitkä kokemus takaa, että suunnittelussa huomioidaan kaikki oleellinen ja asiat, joita et itse tulisi edes ajatelleeksi.

Tervetuloa palveltavaksi maanantaista perjantaihin klo 8 – 17 ja lauantaisin klo 10 – 14. Meillä saat auton oven eteen ja parkkitilaa löytyy!

Yhteystiedot

Seinäjoen sisustus Oy
Osoite: Viilutie 4, 60510 Seinäjoki, Finland

maanantaista perjantaihin klo 8 – 17
auantaisin klo 10 – 14.

Ilkka Hakamäki

Olli Hakamäki
0503734231
ilkka.hakamaki@ainakeittiot.fi

Ensimmäinen askel kohti entistäkin kauniimpaa ja käytännöllisempää kotia: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluaika kannattaa hyödyntää, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta, toimivammasta kodinhoitohuoneesta tai kätevimmistä säilytysratkaisuista.

Asiantuntijan avulla:

  • kirkastat tarpeesi
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä!


Miksi remontti kannattaa aloittaa meiltä?

Aina Seinäjoen myymälässä sinua palvelee ammattitaitoiset suunnittelijat, jotka osaavat kysyä ja selvittää toiveesi ja ideoida niiden perusteella sinulle sopivimman, yksilöllisen ratkaisun.

Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten voit olla varma, että ne sopivat paitsi sisustukseen, myös asennettuina täydellisesti paikalleen.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa!

Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Aina Seinäjoen avulla saat keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä loihditaan yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistettyä ja modernia muotoilua tai ajattomia klassikoita.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Seinäjoki luo kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisän tunnelman. Pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa, kauneutta unohtamatta.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä!

Suomalaisen luonnon henkeä saadaan sisustukseen Decor-kuoseilla, ja puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina aikaa ja kosteutta kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

Liukuovikaappi on tyylikäs tilansäästäjä

Liukuovikaappi tuo lisätilaa muulle sisustukselle. Kun ovien aukeamiselle ei tarvitse säästää lattiatilaa, voit vapaammin suunnitella muun sisustuksen. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuoven taakse saat piiloon mitä monipuolisimmat säilytysjärjestelmät; esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua valitsemaan niistä sinulle sopivimman yhdistelmän.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin