Keittiösuunnittelu Oulu - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Oulu

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Oulu

Keittiösuunnittelu Oulu

AINA Oulu

Keittiöt, kylpyhuoneet, kiinteät kaapistot, makuuhuoneet ja kodinhoitohuoneet– inspiroidu mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! AINA Oulu palvelee Pohjois-Pohjanmaan alueella Oulun, Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Pudasjärven, Tyrnävän ja Utajärven asiakkaita.

Pyydä meiltä Limingantullista ammattilainen avuksesi materiaalien ja tyylin suunnittelusta aina remontin toteutukseen asti. Toimitusaikamme on nopeimmillaan vain kaksi viikkoa!

Upea, 60-vuotias sisustusmyymälämme Oulun Limingantullissa tarjoaa kokonaisvaltaista kalustesuunnittelua ja tarvittaessa myös sisustussuunnittelua. Meillä on helppo asioida! Palvelemme kalusteasioissa arkisin klo 9 – 17 ja muulloin sopimuksen mukaan. Iloinen Outi tekee millintarkkaa suunnittelutyötä ja taikoo todellisia tilaihmeitä.

Yhteystiedot

Mattonurminen Matnur Oy
Tyrnäväntie 12, 90400 Oulu
info.oulu@ainakeittiot.fi

 

Outi Konttila

0400 257256
outi.konttila@ainakeittiot.fi

 

Jukka Kontio

Kalustesuunnittelua pitkällä kokemuksella. Kokemusta myös isoista projekteista.

jukka.kontio@ainakeittiot.fi
040 1280023

Ota ensimmäinen askel kohti visiotasi: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Tiesitkö, että voit varata meiltä maksuttoman suunnitteluajan jo silloin, kun vasta haaveilet remontista?  Päätös voi tulla myöhemmin, mutta ammattilaisen apu auttaa usein kirkastamaan omat toiveet sekä valottaa mahdollisuuksia, jotka remonttiisi olisivat käytössäsi. Maksuton suunnitteluaika antaa ideoita, oli mielessäsi sitten keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistaminen tai parempien säilytysjärjestelmien löytäminen kotiisi.

Suunnitteluaika kannattaa varata, vaikka keittiön remontointi olisi vasta haaveissa – tai haluaisit vasta tiedustella, millaisia vaihtoehtoja voisi löytyä uudistamaan kylpyhuonetta tai selkeyttämään kodinhoitohuonetta.

Asiantuntijamme avulla:

  • kirkastat tarpeesi
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä Pohjois-Pohjanmaalla!

Miksi AINA Oulu?

AINA keittiöiden Oulun myymälässä sinua palvelevat kodin uudistamisen asiantuntijat projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne sopivat varmuudella kotiisi.

Toimitusaikamme on parhaimmillaan vain kaksi viikkoa, joten pääset nauttimaan remontin tuloksista nopeasti.

Remonttien hinnat pysyvät meillä järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla, eikä päälle ilmesty piilokuluja.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

AINA Oulun tiimi luo sinulle keittiön, jossa makusi mukainen tyyli, kestävyys ja korkea, kotimainen laatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä yhdistellään sinun näköisesi keittiö, halusit sitten pelkistetyn skandinaavisen muotoilun, ajattoman klassisuuden tai näyttävimmät uutuudet.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä kiinnostavimpia uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Löytyisikö makuuhuoneesi uusi ilme täältä?

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Oulu remontoi kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilavuutta ja käytännölliset ratkaisut viihtyisyyttä unohtamatta. Pienikin kylpyhuone voi kokea täyden muodonmuutoksen, kun erilaisilla Decor-elementeillä luodaan spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen hyvin suunnitellut säilytysratkaisut sujuvoittavat jokaista arkipäivää.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina niin aikaa kuin kosteutta kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan mittatilauksena pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi säästää tilaa muulle sisustukselle, kun ovien aukeamissuuntaa ei tarvitse ottaa huomioon. Valoa heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappi kätkee sisäänsä erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Liukuoven takana voi olla käytännössä pukeutumishuonetta vastaavat toiminnallisuudet.

Suunnittelemme kotiisi sopivat ratkaisut yhdessä kanssasi. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä sinun silmääsi miellyttävän kokonaisuuden.

Liukuovikaappien hankinta Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu säilytysjärjestelmiin