Keittiösuunnittelu Helsinki Sturenkatu - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Helsinki Sturenkatu

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Helsinki Sturenkatu

AINA Helsinki Sturenkatu

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu ja remontointi Helsingissä, Vallilan sydämessä! Kutsuva myymälä kätkee sisäänsä upeita, ajattomia ratkaisuja ja alan uusimmat tuulet. Kotimaisten tuotteiden nopeat toimitukset, ammattitaidolla, aina järkevään hintaan.

Yhteystiedot:
Sturenkatu 43 – 45, 00550 Helsinki

Jaana Yli-Hakala

0505603223
jaana.yli-hakala@ainakeittiot.fi

Katja Laanti

0415376734
katja.laanti@ainakeittiot.fi

Haaveiletko keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen uudistamisesta? Kaipaisiko remontointi ammattilaisen näkemystä onnistuakseen? Aina Helsinki Sturenkatu on apunasi Helsingin Vallilassa, tarvitset sitten keittiön suunnittelua, uudistusta kylpyhuoneeseen, mittatilaustyönä makuuhuoneeseen sopivan kaapiston tai toimivan kodinhoitohuoneen sekä säilytysratkaisut. Hoidamme projektin kanssasi alusta loppuun – suunnittelusta asennukseen saakka!

AINA Helsinki Sturenkatu ja PDS-Suunnittelu palvelee kolmenkymmen vuoden kokemuksella Sturenkadulta! Tule ihastelemaan myymälän monipuolista tarjontaa paikan päälle, meiltä löydät niin ajattomat klassikot kuin kiinnostavimmat uutuudet. Ratikalla pääset näppärästi ihan myymälän kulmille ja bussikin tuo lähes ovelle. Sen lisäksi edullista pysäköintitilaa löytyy myymälämme läheisyydestä.

AINA Helsinki Sturenkadulla Sinua palvelee asiakaspalvelun unelmakaksikko: konkareista konkarein suunnittelija Jaana Yli-Hakala, joka on asiakkaiden ylistämä palveluammattilainen sekä Katja Laanti, joka osaa kalustaa tilan kuin tilan yksilöllisesti ja yli asiakkaan odotusten. Olet saattanut nähdä Katjan myös Huvila ja Huussi -ohjelmassa.

Saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen.

Myymälämme palvelee sopimuksen mukaan ja ajanvarauksella!

Varaa maksuton suunnitteluaika AINA Helsinki Sturenkadulta!

Ilmainen suunnittelu sisältää:

 • Mittauksen ja tarvekartoituksen
 • Havainnekuvat suunnittelijasi esittelemänä
 • Budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman
 • Inspiroivan kuvaston.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä. Varaa aika heti!

Miksi AINA Helsinki Sturenkatu?

 • Kokeneet asiantuntijat ovat apunasi koko prosessin suunnittelusta toteutukseen.
 • Kalusteet valmistetaan tilauksesta, joten ne ovat sinun kodillesi mittatilaustyönä tehdyt.
 • Toimitusaika on vain 2–4 viikkoa.
 • Käytämme energiatehokasta kotimaista tuotantoa. Tuotteillamme on Avainlippu.
 • Hintamme ovat kilpailukykyiset, mikä varmistetaan hyvällä suunnittelulla.
 • Meiltä saat kattava takuun ja remontille joustavan rahoituksen.

Mitä et saa meiltä:

 • Alennusmyynteihin puettuja piilokuluja.
 • Loputtomiksi venyviä tai kesken jääviä remontteja.
 • Sinnepäin -laatua.

Toimiva keittiö on inspiroivan suunnittelun päässä!

Yhdistä keittiön suunnittelussa ja remontoinnissa tyyli, kestävyys ja korkea laatu! AINA Helsinki Sturenkadulta löydät sinulle sopivan keittiömallin, haaveilet sitten skandinaavisen valoisasta muotoilusta, moderneista uusista tuulista tai ajattomuuden estetiikasta. Helsinki Sturenkadun myymälässämme pääset ihastelemaan erilaisia vaihtoehtoja ja aloittamaan suunnitelmasi.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuone kuuluu hyvälle unelle! Toimivat kalusteet suorastaan kutsuvat järjestelemään vaatteet kaappiin, eikä niitä enää tule jätettyä ympäriinsä. Hyvin suunnitellut kiintokalusteet myös auttavat vähentämään huoneilmassa leijuvaa pölyä.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Lukuisista väreistä voit valita mieleisesi tunnelman: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Kun kylpyhuone tai kodinhoitohuone tarvitsee remonttia, käänny Aina Helsinki Sturenkadun puoleen. Kylpyhuonekalusteilla voidaan kompaktiinkin tilaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut helpottavat arkea.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä! Suomalaista luonnon tunnelmaa luodaan Decor-kuoseilla. Puun henkeä ja pehmeyttä tilaan saadaan laminaattipinnasta. Jos tyyliisi sopii paremmin pelkistetty ja moderni henki, tarjolla on myös lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet kestävät aikaa ja kosteutta, ja ovat helppohoitoisia. Ne sovitetaan aina yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa muulle

Liukuovikaappi sopii pieneen tilaan: ovien avautumiselle ei tarvitse jättää tilaa, ja huone myös tuntuu avarammalta. Esimerkiksi mallistomme Magia-liukuovikaapissa on upeasti valoa heijastavat liukuovet, jonka lisäksi mm. lasipinta tai kirkas peili avartavat tilaa.

Liukuoven taakse saadaan piiloon hyvin monipuolisesti erilaisia säilytysjärjestelmiä. Makuuhuoneen tai vaatehuoneen liukuovikaappi voi kätkeä sisäänsä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä – kokonaisen pukeutumishuoneen valikoiman!

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä Sinulle sopivan ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Helsingissä kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu säilytysjärjestelmiin!