Seuraava

Valkoinen keittiö on ikiklassikko – poimi ideat upeisiin valkoisiin keittiöihin

Valkoinen keittiö on pitkään säilyttänyt suosionsa suomalaisten keskuudessa. Monipuolisuutensa ansiosta se sopeutuu erilaisiin tyyleihin ja antaa omistajalleen mahdollisuuden muokata tunnelmaa itselleen sopivaksi. Vaikka keittiömuodit vaihtelevat, valkoinen säilyy ajattomana valintana, luoden tilaan raikkaan ja valoisan tunnelman.

Ota ensiaskeleet uuden keittiösi suunnittelussa ammattisuunnittelija avulla. Konsultoimalla ammattilaista voit varmistaa, että valkoisesta keittiöstäsi tulee juuri sellainen kuin olet aina unelmoinut. AINA-keittiöiden ammattilaisten kokemus ja näkemys auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan mieleisesi valkoisen keittiön.

Varaa itsellesi maksuton suunnitteluaika tai pyydä tarjous >>

Valkoinen keittiö antaa mahdollisuuden tyylien yhdistämiselle

Valkoinen keittiö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tyylillisesti ja antaa mahdollisuuden leikitellä eri materiaaleilla, kuten kivellä tai puulla, luoden persoonallisia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. Mieti, haluatko keittiösi edustavan simppeliä ja kodikasta, vai ylellistä ja fiiniä tunnelmaa.

Valkoinen väri ei määritä keittiön ilmettä tietynlaiseksi, vaan ennemminkin luo mahdollisuuden muokata tilaa sointumaan yhteen kodin kokonaisuuden kanssa. Täysin valkoinen keittiö on voimakas ja vaikuttava näky, kun taas valkoisen rinnalla käytetyt värit ja materiaalit pehmentävät tunnelmaa.

Vaaleaa värimaailmaa edustavat keittiöt eivät kaikki ole samanlaisia. Klassiseen valkoiseen keittiöön saa luotua moderniutta kiiltävillä pinnoilla ja lasisilla yksityiskohdilla. Monipuolisuutta ja kiinnostavia kontrasteja valkoiseen keittiöön tuodaan tyypillisesti esimerkiksi tammisilla ovilla ja koristelistoilla.

Hienovaraiset yksityiskohdat, kuten elegantit kivitasot tai mustat detaljit, tuovat eloa ja kontrastia valkoiseen keittiöön. Valkoinen keittiö antaa vapauden sisustaa tilaa millä tahansa värillä. Tunnelmaan voi vaikuttaa esimerkiksi vaihtamalla verhot tai tuomalla värikkäitä elementtejä tilaan.

Valkoinen keittiö on ajaton ja helposti muokattava omaan makuun sopivaksi

Valkoinen keittiö ei ole staattinen valinta, vaan se on helppo sovittaa muuttuviin mieltymyksiin. Voit vaihtaa sisustusta ja värimaailmaa helposti ilman suuria remontteja. Olipa kyseessä moderni minimalismi tai lämmin maalaisromantiikka, valkoinen keittiö mukautuu tarpeisiisi.

Anna kotisi toimia inspiraationa valkoisen keittiön viimeistelyyn. Kodissa käytettyjä materiaaleja kannattaa tuoda yksityiskohtina myös keittiöön yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Mustaa on helppo sijoittaa hyvällä maulla valkoiseen keittiöön esimerkiksi hanaan, altaaseen ja vetimiin. Vaaleat puutasot luovat harmonisuutta ja kultaiset tai messinkiset yksityiskohdat piristävät ilmettä.

AINA-keittiöiden laajasta valikoimasta pystyy valitsemaan juuri ne oikeat materiaalit kotiisi sopivalle keittiölle. Laadukkaat ja kotimaiset keittiömateriaalit valmistetaan Lapinlahden tehtaalla. Perehtymällä asiakastarinoihimme ymmärrät paremmin, miten onnistunut keittiöremontti AINA-keittiöiden kanssa toteutetaan.

Tutustu AINA-asiakaskokemuksiin >>

Valkoisen keittiö on monipuolinen ja varma valinta

Valkoinen keittiö on monipuolinen, muunneltava ja valmis omistajansa luoviin ratkaisuihin. Sen ajaton eleganssi ja kyky sopeutua eri tyyleihin tekevät siitä harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon kodin sydämeksi. Valkoinen keittiö on varma valinta, kun haet keittiötä, joka yhdistää tyylikkyyden ja muunneltavuuden.

Valkoisen keittiön voidaan katsoa olevan varma sijoitus. Se ei ole koskaan ollut ohimenevä trendi vaan säilyttää viehätyksensä vuosien varrella. Valkoinen keittiö on toimiva valinta sekä myynti- että vuokra-asuntoon, sillä suurella todennäköisyydellä se miellyttää useimpien silmää.

AINA-keittiöt rakentaa laadukkaita kotimaisia keittiöitä

AINA-keittiöiden ammattilaiset ovat tukenasi keittiön suunnittelussa ja toteutuksessa. Suunnitteluvaiheen 3D-mallinnus auttaa hahmottamaan, miten keittiöstä saadaan luotua juuri sinun tarpeitasi palveleva.

Keittiön suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon säilytystilan riittävyys ja eri keittiöelementtien fiksu sijoittelu, jotta työskentely on mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa. Hyvän ja maltillisen suunnittelun huomaa lopulta arjessa, kun kaikki keittiön toiminnot tekevät elämästä helpompaa.

AINA-keittiöt suunnitellaan ja toteutetaan mittatilaustyönä asiakkaiden tarpeiden, toiveiden ja tyylin mukaan.  AINA-keittiöiden hinnoittelu on toteutettu ympäri vuoden kuluttajaystävälliseksi. Hinta koostuu kotimaisesta työstä ja laadukkaista kotimaisista kalusteista.

 

Valitse vaihtoehto