Seuraava

Ovimallit vertailussa: miksi WingLine on parempi kuin muut?

Keittiöissä, makuuhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa on perinteisesti totuttu näkemään saranoilla sivulle avautuvia kaapinovia tai vetolaatikoita. Sitä mukaan, kun tilojen suunnittelu on alkanut personoitua, on markkinoille tullut kaapistoihin luovempia ratkaisuja. Tästä hyvänä esimerkkinä on WingLine-taitto-ovet.

WingLine-taitto-ovi

WingLine-taitto-ovet ovat toimiva ratkaisu keittiöön, kodinhoitohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Kauniisti sivuille avautuvat kaapinovet tuovat koko käytettävissä olevan tilan helposti saataville. Sisustuksen näkökulmasta WingLine-taitto-ovet ovat toimiva vaihtoehto, sillä ne saadaan vastaamaan viereen asennettavien normaalien kaapinovien ilmettä – ainoastaan mekanismi on erilainen ja käytännöllisempi.

WingLine-taitto-ovet keittiössä

WingLine-taitto-ovet ovat ratkaisseet suureen suosioon nousseen aamiaiskaapin sijoittamisen kauniisti keittiöön. Avonaisena pidettävän aamiaiskaapin riski on se, että järjestys ei säily kovassa käytössä siistinä ja avonaista ratkaisua ei saa mitenkään piiloon. Yksi iso ovi peittämässä aamiaiskaapin taas on mahdoton yhtälö käytännön kannalta, kun se avattuna tukkii koko keittiön.

Moni on löytänyt täydellisen ratkaisun WingLine-taitto-ovista, sillä ne avautuvat sirosti aamiaiskaapin molemmille puolille mahdollistaen täydellisen pääsyn kaikkeen tarvittavaan. Ovet myös mahdollistavat aamiaiskaapin auki pitämisen ilman, että kulkeminen keittiössä hankaloituu merkittävästi.

WingLine-taitto-ovet kodinhoitohuoneessa

WingLine-mallistosta löytyvät taitto-ovet myös kodinhoitohuoneisiin. Hettichin WingLine -taittoliukuovijärjestelmällä saat käytännöllisen tilakokonaisuuden toimimaan. Korkean käyttömukavuuden takaa uusi ”Push / Pull to Move” -avausmekanismi.

WingLine-mallistolla voidaan suunnitella koko kodinhoitohuone. Mielikuvitus on rajana ideoinnissa, sillä taitto-ovet saadaan räätälöityä tilan tarpeet huomioiden. Taitto-ovien taakse voi kätkeä paljon kodin yleistä säilytystilaa. Avohylly kaapistojen välissä lisää nopeaa laskutilaa ja rikkoo tasaista pintaa.

WingLine-ratkaisut antavat mahdollisuuden luoda kodinhoitohuoneeseen elegantin kokonaisuuden, sillä myös pyykkitornit voidaan sijoittaa taitto-ovien taakse. Laittamalla ovia useamman peräkkäin luodaan kokonaisuus, jossa kodinhoitohuoneen sävymaailma säilyy yhtenäisenä.

Valitse vaihtoehto