Seuraava

Ovilla on väliä! Ovienvaihdolla toteutat pintaremontin vastuullisesti ja näyttävästi

Lue 3 hyvää syytä valita ovienvaihto ison remontin sijaan.

 

1. Ota nopeasti haltuusi tuoreimmat sisustustrendit AINAn avainlipputuotteilla

Tutuistutko uusimpiin sisustustrendeihin ja sisällesi jäi kytemään tarve laittaa omaa kotia edes ihan vähän uuteen kuosiin. Unohda tällä kertaa vuosia mielessä pyörineet hintavat remontit ja suuntaa katseesi kotisi olemassa oleviin kiintokalusteisiin.

Kaipaisiko kenties eteisen kaapit uutta ilmettä tai voisiko keittiön tuoda tähän päivään uusimalla kalusteovet. Vanhat ovet todennäköisesti kätkevät sisälleen hyvässä kunnossa olevat kaapinrungot, joten antaa niiden pysyä paikoillaan.

AINAn kotimaisista kalusteovista löydät varmasti makuusi sopivan mallin ja yli 8000 sävyn valikoimasta juuri sen mieltäsi rauhoittavan värin.

AINA toimittaa kalusteovet tarpeidesi ja mittojesi mukaan. Tarvittaessa ovet mitoitetaan millin tarkkuudella. Lue lisää, kuinka AINA hoitaa vaivattomasti ja edullisesti mittatilaustyönä valmistetut kalusteet.

 

2. Keittiön ekologinen pintaremontti AINA-keittiöiden kalusteovien avulla

Keittiön ilmeen muutos ei välttämättä vaadi koko keittiön remontointia. AINAn kanssa voit toteuttaa unelmiesi keittiön vaihtamalla esimerkiksi vain keittiön ovet.

AINA-kalusteovet tehdään aina mittojen mukaan, joten ne sopivat yhteen erilaisten runkojen kanssa. Ovien vaihdolla on suuri vaikutus keittiösi yleisilmeeseen. Voimme tarvittaessa vaihtaa myös huonokuntoiset kaapinrungot kokonaan uusiin.

AINAn toteuttama keittiön ilmeen muutos on myös ekologinen vaihtoehto – keittiö saa lisää käyttöikää uusilla ovilla ja kotimaassa valmistettujen tuotteidemme hiilijalanjälki on pieni.

Kotimainen kaluste valmistetaan lähellä ja kuljetusmatkat ovat huomattavasti tuontituotteita lyhyempiä. Käytämme vain vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, joiden alkuperän olemme itse varmistaneet. Näin varmistamme mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme

 

3. AINA-kalusteovilla toteutat pienen pintaremontin sekä vastuullisesti että näyttävästi

Kalusteovilla kotia päivitettäessä on materiaalivalintojen lisäksi tärkeää huomioida niiden alkuperä ja valmistaja. Valitsemalla vastuullisen ja kotimaisen yrityksen tuotteita, saat kotiisi kestävät kalusteet, joiden valmistuksen joka vaiheessa on panostettu ympäristöystävällisyyteen.

Päivittämällä esimerkiksi keittiötä kalusteovilla, saat sijoituksellesi vahvan vastineen, kun ajattoman ja klassisen näköinen keittiö on vielä vuosienkin päästä hyvän näköinen.

Jos olet suunnittelemassa pintaremonttia ja kalusteovien vaihtoa, AINA-keittiöiden asiantuntijat auttavat sinua mielellään päivittämään kotisi ilmettä.

Valitse vaihtoehto