Seuraava

Ovien vaihdolla kevyempi keittiöremontti

Aina keittiön ilmeen uudistamiseen ei tarvita suurta remonttia, vaan joskus pelkästään keittiön ovien vaihto riittää tilan ilmeen kasvojenkohotukseen. Sen lisäksi, että kevyt keittiöremontti on aikataulullisesti nopein toteuttaa, se säästää rahaa ja on myös ekologisempi vaihtoehto.

Varsinkin kesähelteisten lomien aikana pelkkä ajatus tuskaisen pitkästä keittiöremontista voi aiheuttaa suuriakin ahdistuksen tunteita: aikataulukaaosta, sotkua ja sahanpurupölyä sekä iholle liimautuneena että ilmassa. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että keittiöremontti voidaan toteuttaa myös siististi ja kevyemmässä muodossa. Kerromme alla, miten kevyempi keittiöremontti onnistuu AINA-keittiöiden kanssa niin, että sitä ei tarvitse stressata!

Milloin keittiön ovien vaihto kannattaa? 

Olet ehkä jo jonkin aikaa tarkastellut vanhan keittiösi ulkoasua ja pohtinut muutosta, mutta ajatus suuresta remontista ei houkuta. Olet saattanut pistää merkille, että keittiösi rungot ovat edelleen hyväkuntoiset, mutta pinnat ja vetimet alkavat olemaan jo aikaa nähneitä. Kevyemmässä remontissa keittiö uusitaan vain pintojen ja vedinten osalta, mutta tarvittaessa vaihtoon menevät myös tasot ja välitilat. Tämä tarkoittaa sitä, että kaappien rungot ja mekanismit säilyvät, mutta kaikki näkyvät pinnat saavat uuden ilmeen.

Keittiön ovien vaihto on ekologisempi vaihtoehto

Kun valitset kevyemmän keittiöremontin, on se myös paljon ympäristöä säästävämpi vaihtoehto. AINA-keittiöiden tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkintä, joka kertoo sekä ekologisuudesta että kotimaisuudesta. Tuotteemme on valmistettu Suomessa, joten niiden hiilijalanjälki on pieni. AINA-keittiöiden ovet valmistetaan mittatilauksena, käsityöperinteitä vaalien ja laatua kunnioittaen. Tehtaallamme on käytössä nykyaikaista teknologiaa, joka paitsi kunnioittaa luontoa ja ympäristöä, se myös mahdollistaa tuotannon kustannustehokkaasti.

Suunnittelu kannattaa aloittaa ovien vaihdosta 

AINA-keittiöiden valikoimista löydät noin 40 erilaista ovivaihtoehtoa ja värivaihtoehtojakin on yli 8000! Kaikki ovemme ovat saatavilla kahdessa eri kiiltoasteessa: himmeänä, puolikiiltävänä ja kiiltävänä. Poikkeuksena ovemme Lumo ja Aitta, jotka on saatavilla vain puolikiiltävänä. Voit käydä tutustumassa ovimalleihin sivullamme ja pohtia omassa rauhassa, minkälaisen uuden ilmeen haluaisit keittiöllesi. Pienen pintaremontin voit aina toteuttaa itsekin, mutta jos tarvitset ammattilaisen apua suunnitteluun, niin voit varata maksuttoman suunnitteluajan AINAn asiantuntijoilta verkosta – autamme mielellämme!

Vetimet viimeistelevät keittiön ilmeen

Vetimet viimeistelevät unelmien keittiön ilmeen ja tekevät lopputuloksesta persoonallisen. Minkälaiset vetimet olisivat juuri sinun makuusi? Pelkistetyt metallinväriset vai koristeellisemmat messinkiset? AINA-keittiöiltä löydät taatusti omannäköisen vetimen – tutustu vedinmalleihin täällä! Eri keittiön tasovaihtoehtoihimme voit samalla tutustua täällä!

Kuten huomaat, joskus keittiöremontissakin voi päästä päästä vähemmällä ja pienemmätkin muutokset voivat nostaa vanhan keittiön uuteen loistoonsa. Tilaamalla kevyemmän keittiöremontin AINA-keittiöiden kautta, voit päästä ihastelemaan unelmiesi keittiötäsi jo muutaman viikon päästä!

Valitse vaihtoehto