Skip links

AINA-keittiöt juuri teidän tarpeisiin ja elämäntyyliin

Etusivu / Valitse-AINA

AINA-keittiöt juuri teidän tarpeisiinne

Minkälainen keittiö sopisi juuri teidän kahden tarpeisiin? AINA-keittiöiltä löydätte väri- ja materiaaliratkaisut kaikenlaisiin elämäntyyleihin. Arvostatteko helppohoitoisuutta ja kotimaisuutta vai yksilöllisyyttä ja ekologisuutta keittiössä? Me suunnittelemme teille keittiön, joka vastaa teidän arvojanne ja ovat sopivat elämäntilanteeseenne.

Katso lähin myymäläsi

Varaa maksuton suunnitteluaika nyt ja pääset nauttimaan uudesta keittiöstäsi jo syksyllä

AINA-keittiökalusteita yhdistää yksilöllisyys, kestävyys ja toimivuus. AINAn kotimaisesta keittiömallistosta löydät ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita. AINA-keittiökalusteet tehdään mittatilaustyönä ja jokainen keittiö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Keittiökalusteiden värivalikoima on laaja: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri kuoseissa.

Inspiroidu keittiömalleista

Suunnitellaan juuri teille sopiva keittiö

Kahden aikuisen taloudessa tarpeet keittiössä ovat hyvin erilaiset kuin perheellisen. Siinä missä lapsiperheille tärkeää on käytännöllisyys ja helppohoitoisuus, näkyvät aikuisten keittiöratkaisuissa oma elämäntyyli ja korkeat vaatimustasot materiaalien suhteen. Myöskin pitkän tähtäimen tulevaisuudensuunnitelmat ovat monen aikuisen keittiötoivelistalla – miten suunnitella keittiö, joka kestää aikaa aina eläkeikään saakka? AINA-keittiöiden kanssa voitte yhdessä kanssamme suunnitella keittiön, joka on juuri teille sopiva kokonaisuus tuote- ja materiaaliratkaisuiltaan – Aina mittatilaustyönä toteutettuna.

Lue AINAn tarina

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Asiakaskokemuksia

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kaipaisiko keittiösi päivittämistä? Varaa nyt maksuton suunnitteluaika ja pääset nauttimaan uudesta keittiöstäsi jo syksyllä! Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika