Skip links

Saarekkeet

Etusivu / Tuotteet / Saarekkeet

Saareke sopii moniin kodin tarpeisiin

Monikäyttöinen saareke on nykyään erittäin suosittu sisustusratkaisu, joka ei rajoitu pelästään keittiöihin,  vaan sitä nähdään yhä useammin myös pukeutumishuoneissa ja kodinhoitohuoneissa. Saarekkeen monipuolisuus ja joustavuus tekevät käytännöllisen valinnan useisiin eri kodin tiloihin. Lisää tasotilaa kaipaavalle se on tietenkin mitä loistavin valinta, joka helpottaa kodin askareita huomattavasti.

Saareke suunnitellaan aina tilan käyttötarpeen ja toivotun ilmeen mukaan. Halutaanko saarekkeella laittaa ruokaa, syödä vai lajitella pyykkejä? Halutaanko sen sisään laatikko- tai kaappitilaa, kodinkoneita tai hyllytilaa? Taso-, väri ja kuosivaihtoehtoja on useita, ja yli 8000 värisävyn ansiosta voit vapauttaa myös mielikuvituksesi saarekettasi ideoidessa. Saarekkeen saa myös sopimaan useaan eri tilaan.

AINA tarjoaa laajan valikoiman käytännöllisiä ratkaisuja unelmiesi kotiin.

AINAlta tilattu saareke on juuri sinulle suunniteltu. AINAn laajan kaluste- mekanismi- ja materiaalivalikoiman ansiosta saamme toteutettua jokaiseen tarpeeseen sopivat ratkaisut. Tuotteillamme on avainlippumerkki ja valmistamme kaikki tuotteet kotimaisesti tehtaallamme Lapinlahdella. Tuotteillamme on myös kattava takuu.

Oma unelmiesi saareke syntyy helpoiten maksuttoman suunnittelun myötä. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua jokaisessa vaiheessa, olipa kyse sitten saarekkeen valinnasta, tilasuunnittelusta tai sen asennuksesta. Saat nähtäväksi 3D -kuvat sekä tarjouksen omien toiveidesi mukaisesta saarekkeesta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Inspiroidu saarekkeista

Musta keittiö, jossa on kuparilamput
Valkoinen Lumi-keittiö, jossa saareke ja kalanruotolaatta välitilaseinässä.
Harmoninen keittiö

Miksi saareke?

💎 Lisää työskentelytilaa
💎 Lisätilaa kodinkoneille
💎 Lisätilaa säilytykseen
💎 Keittiön lisätasoksi tai pöydäksi
💎 Paikka ajanvietolle
💎 Säilytysratkaisu trendikeittiöön

Saareke on helppo tapa tehdä keittiöön lisää työskentelytilaa ja lisätä sen toimivuutta. Sitä voi myös käyttää yhdisteltynä keittiöpöydän, joka tehostaa tilankäyttöä. Pienen keittiön tilaihme! Saarekkeeseen voidaan lisätä myös pyörät, jolloin sen liikuttelu on helppoa ja sijoituspaikkaan voidaan vaikuttaa.

Keittiössä oleva saareke on kätevä esimerkiksi kodinkoneiden sijoittamiseen. Keittiösaarekkeeseen saa esimerkiksi asennettua lieden ja sen yläpuolelle voidaan toteuttaa liesituuletin. Myös vesipisteen asennus onnistuu. Ruokatarvikkeille ja ruoanlaittovälineet saadaan myös säilöttyä saarekkeeseen, jolloin ne ovat helposti käden ulottuvilla.

Varaa maksuton suunnitteluaika