Skip links

Peilit

Etusivu / Tuotteet / Peilit

Peili viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen

Peili on jokaisen kylpyhuoneen vakiovaruste. Se on tärkeä osa toimivuutta ja sisustusta, ja se viimeistelee tilan ilmeen. Kylpyhuoneen peilin edessä harjaat hampaat, kampaat hiukset ja ehostat itsesi päivittäin. Peili tuo myös valoa ja lisätilan tuntua kylpyhuoneeseen. Oikean peilin valinnassa kannattaa huomioida kylpyhuoneen tilan lisäksi seinälle tulevan säilytystilan tarve. Jos peili ei sisällä valoa, kannattaa hankkia erillinen valo peilin yläpuolelle.

Valopeili Moon

Valopeili Moon on kaunis pyöreä peili, jossa on valo edessä ja peiliä kiertää tyylikäs mattamusta kehä. Peilin ja valon yhdistelmä antaa hyvin luonnollisen vaikutelman, aivan kuin sinulla olisi kuutamo valaisemassa kylpyhuonettasi. Tuotteen halkaisija on 720 mm.

Pyöreä valopeili

Pyöreä peili, jossa on tunnelmallinen LED-valaistus peilin takana, on yksi suosituimmista tuotteistamme ja sopii hyvin, niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Elegantti valopeili antaa kylpyhuoneeseen hienostuneen ilmeen. Peilin takana kiertää pehmeää valoa antava LED-valaistus, enää ei valo häikäise silmiäsi. Peilin halkaisija on joko 600 tai 800 mm ja värilämpötila 4000K.

Valopeili Interna

Kauniissa valopeili Internassa valo on peilin edessä ja peilin ympärillä on harjattu kehä. Tuotteen muotoilu yhdessä valon kanssa antaa huolitellun ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Peilin mitat ovat 600 x 800 mm.

Peilikaappi

Peilikaappi on suomalaisten kestosuosikki. Peilikaappien avulla saat kätevästi säilytystilaa myös seinälle. Peilikaapit ovat saatavilla useilla eri leveyksillä. Peilikaappi on tyylikäs ja klassinen valinta kylpyhuoneeseen, kun tarvitset sekä tilaa että peilin.

LED-valopeili Riflesso

Tyylikäs pyöreä Riflesso on sileä peili, jossa on valaistus seinälle. Käytännöllisyyden lisäksi valopeili Riflesso on näyttävä sisustuselementti. IP44. Halkaisija 600 mm tai 800mm

Suorakulmaiset peilit kylpyhuoneeseen

Valikoimastamme löydät myös suorakulmaiset peilit ilman valaistusta. Peilit ovat saatavilla useassa eri koossa, olipa toiveissasi iso tai pieni peili. Peilien kokomitoitukset ovat 703x495mm – 703x1195mm sekä 988x495mm – 988x1196mm.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika!

Löydä lähin AINA-myymäläsi »