Skip links

Peilit

Kylpyhuoneen peili on jokaisen kylpyhuoneen vakiovaruste, joka samalla viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen. Kylpyhuoneen peilin edessä harjaat hampaat, kampaat hiukset ja ehostat itsesi päivittäin. Kylpyhuonepeili on tärkeä osa toimivuutta ja sisustusta. Koko kylpyhuone nauttii valosta ja peilin luomasta lisätilan tunteesta. Oikean peilin valinnassa kannattaa huomioida kylpyhuoneen tilan lisäksi seinälle tulevan säilytystilan tarve. Jos peili ei sisällä valoa, kannattaa hankkia erillinen valo peilin yläpuolelle.

Valopeili Moon

Valopeili Moon on kaunis pyöreä peili, jossa on valo edessä ja peiliä kiertää tyylikäs mattamusta kehä. Peilin ja valon yhdistelmä antaa hyvin luonnollisen vaikutelman, aivan kuin sinulla olisi kuutamo valaisemassa kylpyhuonettasi. Tuotteen halkaisija on 720 mm.

Valopeili Interna

Kauniissa valopeili Internassa valo on peilin edessä ja peilin ympärillä on harjattu kehä. Tuotteen muotoilu yhdessä valon kanssa antaa huolitellun ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Peilin mitat ovat 600 x 800 mm.

Pyöreä valopeili

Pyöreä peili, jossa on tunnelmallinen LED-valaistus peilin takana, on yksi suosituimmista tuotteistamme ja sopii hyvin, niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Elegantti valopeili antaa kylpyhuoneeseen hienostuneen ilmeen. Peilin takana kiertää pehmeää valoa antava LED-valaistus, enää ei valo häikäise silmiäsi. Peilin halkaisija on joko 600 tai 800 mm ja värilämpötila 4000K.

Peilikaappi

Peilikaappi on suomalaisten kestosuosikki. Peilikaappien avulla saat kätevästi säilytystilaa myös seinälle. Peilikaapit ovat saatavilla useilla eri leveyksillä. Peilikaappi on tyylikäs ja klassinen valinta kylpyhuoneeseen, kun tarvitset sekä tilaa että peilin.

Suorakulmion muotoiset peilit kylpyhuoneeseen

Saatavilla on myös suorakulmion muotoinen peili ilman valaistusta. Peiliä on saatavilla useassa ei koossa, olipa sitten toiveissasi iso peili tai pieni peilij – saat juuri tilaasi sopivan ratkaisun. Kokomitoitukset menevät koissa 703×495 – 703×1195 mm sekä 988×495 – 988×1195 mm.

Ota yhteyttä!

Löydä lähin AINA-myymäläsi »

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika!